Cara nyambungake desktop remot menyang komputer Windows saka Mac

Microsoft Remote Desktop

Yen sampeyan duwe komputer nganggo sistem operasi Windows lan fungsi desktop remot aktif, bisa uga sampeyan durung ngerti manawa ana kemungkinan ngakses komputer kasebut saka Mac, amarga ing kesempatan tartamtu bisa migunani yen ora nggarap PC kanthi piranti lunak pihak katelu, lan supaya bisa nggawe sambungan langsung saka Mac, kaya sing bisa ditindakake saka komputer Windows liyane.

Ing kasus iki, sanajan ora gampang amarga macOS ora duwe alat sing wis diinstal sadurunge lan ngidini sampeyan nindakake iki, sejatine sampeyan bisa nggawe sambungan desktop remot saka Mac apa wae, lan kanggo iki, sampeyan mung kudu nginstal aplikasi.

Sambungake menyang komputer Windows saka Mac nganggo Microsoft Remote Desktop

Kaya sing wis kasebut, wektu iki saka Microsoft, dheweke durung nggawe rumit kanggo pangguna sing pengin nggunakake desktop remot saka Mac, amarga wis nggawe aplikasi kanggo aplikasi kasebut, sing uga gampang digunakake lan gratis, sanajan ing kasus iki duwe kekurangan cilik, lan mung kasedhiya ing basa Inggris.

Cara liya, kanggo nyambung menyang komputer Windows saka Mac, sing pertama sing sampeyan butuhake yaiku ing ngisor iki:

  • PC Windows (luwih becik Windows 10 supaya bisa luwih apik), dikonfigurasi kanggo ngidini sambungan jarak jauh saka komputer liyane.
  • IP saka peralatan kasebut supaya bisa nyambung.
  • Pangguna lan sandhi sing cocog sing pengin sampeyan akses khusus.
  • Aplikasi Microsoft Remote Desktop ing Mac sampeyan.
Microsoft Remote Desktop (Link AppStore)
Microsoft Remote Desktopfree

Sawise sampeyan nglumpukake lan direkam kanthi bener, sampeyan bakal siyap nyambung kaping pisanan menyang komputer kanthi mbatalake, sing mung kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  1. Bukak aplikasi Remote Desktop saka Mac banjur klik ing nambah lambang, banjur pilih "Desktop" (utawa "Meja" ing basa Spanyol). Yen tuntunan wis ditampilake kanthi otomatis, sampeyan ora prelu nindakake iki, terus wae aturake.
  2. Ing lapangan diarani "Jeneng PC", ketik alamat IP komputer Windows ing pitakonan sampeyan pengin nyambung, utawa jeneng host yen sampeyan duwe loro komputer ing sambungan jaringan sing padha.
  3. Sawise rampung, ing lapangan "Akun pangguna", sampeyan duwe rong pilihan, gumantung karo sing sampeyan seneng:
    • Ninggalake minangka "Takon kula saben wektu", supaya saben-saben sampeyan pengin ngakses komputer maneh, sampeyan kudu ngetik jeneng pangguna kanthi manual saliyane sandhi, sing bisa migunani yen sampeyan nggawe akeh pangguna ing Windows PC, lan sampeyan pengin nyambung saben wektu salah sijine beda.
    • Nggawe akun pangguna, kanthi sampeyan bisa nyimpen siji utawa luwih pangguna supaya bisa ngakses komputer kanthi luwih cepet, amarga sampeyan ora prelu ngetik jeneng pangguna utawa sandhi. Yen sampeyan kasengsem ing iki, sampeyan mung kudu milih pilihan "Tambah Akun Panganggo ...", banjur ketik jeneng pangguna, sandhi lan jeneng umum kanggo digunakake yen pengin.
  4. Sawise iki, sampeyan mung kudu klik tombol "Simpen" (utawa "Simpen" ing basa Spanyol), lan dhaptar bakal ditampilake kanthi otomatis nganggo macem-macem piranti sing wis disimpen kanggo nyambung.
  5. Sampeyan mung kudu ngeklik sing wis diatur, lan sawetara detik kabeh bakal diatur lan sampeyan bisa ngakses tanpa masalah, lan yen kabeh bisa mlaku, gunakake kaya komputer Windows dhewe, mung ing njero jendhela.

Sambungake nggunakake Microsoft Remote Desktop menyang komputer Windows saka Mac

Sawise rampung, gumantung karo versi Windows sing wis diinstal ing komputer sing wis nyambung, sampeyan bisa nyetel sawetara paramèter saka konfigurasi, kayata kemungkinan resolusi kanthi otomatis dicocogake karo ukuran jendhela, utawa pilih cara sampeyan milih kabeh tampilan saka segi kualitas, sanajan iki kalebu opsional sing gumantung karo selera pribadi sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

12 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Francisco Jose ngandika

    Iki bisa digunakake kanthi apik, nanging ora nate entuk print sing bener.

    1.    Francisco Fernandez ngandika

      Pancen penasaran. Saka sing dakdeleng, kabel ora masalah, nanging nalika nyithak nggunakake Wi-Fi ing PC kanggo nyambung menyang printer, katone ana masalah ... Pokokne, dak kira ana gandhengane karo manawa sinyal kanggo desktop remot dikirim liwat papan sing padha, nanging hei, aku ujar manawa ing versi aplikasi utawa Windows mbesuk solusi bakal teka 😉

  2.   Maite ngandika

    Bisa digunakake kanthi sampurna nanging aku ora bisa nyithak nggunakake printer nganggo kabel utawa wifi, ???

  3.   Luis ngandika

    Aku ora entuk dhaptar ruang kerja, dadi aku ora bisa nemokake mac kanggo milih.

  4.   MARIA ngandika

    Matur nuwun sanget saking pambiyantu, matur nuwun marang publikasi sampeyan, aku wis nindakake 10 menit. Nuwun

  5.   VIRGINIA ngandika

    Sugeng siang, aku ngetutake langkah-langkah, nanging nalika tekan jeneng pangguna lan sandhi dheweke ngandhani yen ora bener lan aku ora bisa nyambung menyang pc kantor.
    Matur nuwun.

  6.   Rafael Palacios ngandika

    Sugeng siang lan matur nuwun kanthi sanget kanggo artikel kasebut:
    Aku duwe pro book mac lawas, sing ora bisa nginstal OS El Capitan sing luwih anyar (10.11) lan mulane Apple Store ora ngidini aku entuk lan nginstal Remote Desktop (v. 10.3) Aku nyoba golek undhuhan versi sadurunge saka program kasebut (Remote Desktop 8.0.44) nanging aku ora bisa entuk.
    Yen sampeyan bisa nulungi aku, mula bakal apik.
    Gracias

    1.    Isabel ngandika

      Halo! Aku duwe masalah sing padha karo Rafa, aku butuh versi desktop sing luwih lawas.
      Matur nuwun kanggo pitulung.

  7.   mar ngandika

    Hai, ing kasus iki ora bisa digunakake kanggo kula amarga nalika nyoba nyambung, menehi kode kesalahan 0x204. Malah ora njaluk jeneng pangguna lan sandhi komputer tujuan.
    Apa sampeyan ngerti apa sing bisa kedadeyan?
    Thanks lan salam apik

  8.   Carmen ngandika

    Masalah sing padha karo Mar, apa sampeyan ngerti yen ana solusine?
    muchas gracias

  9.   corina ngandika

    Hai, kedadeyan sing padha kanggo aku, ora bisa digunakake amarga aku nyoba nyambung kode menehi kode kesalahan 0x204. Malah ora njaluk jeneng pangguna lan sandhi komputer tujuan.
    Apa sampeyan ngerti apa sing bisa kedadeyan?
    Thanks lan salam apik

  10.   FACUNDO ngandika

    Sugeng siang! Aku duwe masalah ing ngisor iki, yen nggunakake Microsoft Remote Desktop saka MAC karo sambungan WIFI omahku, ora bakal bisa.
    Saiki, yen digunakake liwat internet sing disedhiyakake dening ponsel, bakal nyambung karo komputer desktop kanthi mulus.
    Apa sampeyan ngerti apa masalahe?
    Gracias

bool (bener)