Cara nyiyapake Pangeling ing iPhone

Ana akeh wong sing ora ngerti kabut sing butuh wong liya utawa ngelingake babagan tugas sing ditundha. Sing sabenere ana aplikasi apa Pangeling-eling manawa Apple kalebu asli ing iOS. Kanthi aplikasi iki, kita bisa nyetel pangeling adhedhasar wektu, dina lan uga lokasi. Contone, kita bisa nemtokake manawa iPhone ngelingake supaya telpon sing penting nalika mulih nggunakake GPS piranti. Kajaba iku, yen sampeyan nggunakake iCloud, pangeling kasebut uga bakal disinkronake ing antarane kabeh piranti, iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch utawa Mac. Dina iki kita nuduhake sampeyan carane nggawe pangeling saka iPhone.

Kaping pisanan, bukak app Pangeling-eling. Pilih dhaptar utawa gawe dhaptar anyar kanthi ngeklik simbol "+" ing pojok tengen ndhuwur.

Screenshot 2016-02-22 jam 13.39.57

Saiki ing dhaptar sing bener, tutul garis kosong kanggo digawe pangeling anyar. Keyboard bakal katon ing layar, ngrampungake sing pengin ditulis kanggo ngelingi apa sing kudu sampeyan lakoni banjur pencet simbol "i" sing bakal sampeyan deleng ing bunder biru kanggo nyetel rincian pangeling iki.

IMG_4662

Tutul geser "Wartakake aku sedina". Klik tanggal ing "Weker" kanggo nyetel dina lan wektu kanggo pangeling sampeyan.

IMG_4663

Nanging sampeyan uga bisa atur pangeling nalika mangkat utawa tekan papan. Aktifake pilihan "Wartakake ing papan" banjur klik "Lokasi". Banjur, pilih endi pangeling-eling sing kudu diluncurake, utawa ketik lokasi ing kolom telusuran ing sisih ndhuwur layar. Banjur pilih ing antarane "On arrival" utawa "On departure" saka lokasi kasebut supaya iPhone bakal ngelingake sampeyan.

Screenshot 2016-02-22 jam 13.50.52

Sawise sampeyan wis ngatur pangeling-eling, klik ing bunder sing bakal sampeyan deleng ing sisih kiwa kanggo menehi tandha yen wis rampung, utawa geser ngiwa kanggo ndeleng rinciane utawa mbusak, sing uga bisa langsung ditindakake saka layar kunci.

Screenshot 2016-02-22 jam 13.53.01

Lan yen sampeyan seneng ora nulis, luwih gampang lan luwih cepet gawe pangeling karo Siri.

Aja lali yen ing bagean kita Tutorial sampeyan duwe macem-macem tips lan trik kanggo kabeh piranti, peralatan lan layanan Apple.

Ngomong-ngomong, apa sampeyan durung nate ngrungokake episode 19 saka Apple Talkings? Podcast sing diaplikasi.

SUMBER | iPhone Urip


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)