Cara nyimpen draf email ing aplikasi Mail

Tulis lan kirim pesen email saka app mail saka iPhone utawa iPad minangka cara sing cepet lan gampang kanggo tetep cocog karo korespondensi nalika aktif, nanging kadhang kala ora duwe wektu kanggo ngrampungake sing diwiwiti lan kudu nundha kanggo wektu liyane.

Upamane sampeyan wis mbukak app mail ing iPhone Nalika sampeyan arep menyang janjian, sampeyan wis menet tombol nulis ing sisih tengen ngisor layar lan miwiti nggawe email anyar, nanging sampeyan wis tekan janjian sampeyan lan sampeyan kudu ngganggu supaya bisa terus lan rampung mengko mengko.

IMG_1903

para nyimpen email kasebut minangka draf lan supaya bisa ngrampungake mengko, sampeyan mung klik «Batal» ing sisih kiwa ndhuwur. Menu cilik banjur bakal katon ing sisih ngisor layar, penet "Simpen draf" lan proyek sampeyan bakal disimpen ing folder "Draf" akun sing saiki digunakake utawa sing wis disetel minangka akun email standar ing Setelan .

Screenshot 2016-02-14 jam 9.12.09

Kanggo nerusake email sing sampeyan tilar tengah, bukak kothak layang ing aplikasi kasebut mail. Ing akun, tutul jeneng akun draf bakal dikirim, banjur tutul Draft. Ing kene sampeyan bakal ndeleng kabeh email sing durung rampung. Cukup klik salah sawijining kanggo terus ing panggonan sing sampeyan tinggalake lan kirim.

Aja lali yen ing bagean kita Tutorial sampeyan duwe macem-macem tips lan trik kanggo kabeh piranti, peralatan lan layanan Apple.

Ngomong-ngomong, apa sampeyan durung nate ngrungokake episode 19 saka Apple Talkings? Podcast sing diaplikasi.

SUMBER | iPhone Urip


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)