Cara nggoleki teks ing kaca web ing Safari

Yen sampeyan nggoleki informasi tartamtu ing web, migunani banget yen sampeyan bisa nemokake tembung kunci lan nemokake informasi sing dibutuhake tanpa kudu ngrampungake kabeh artikel. Umume kita ngerti jinis telusuran saka desktop utawa laptop, nanging uga bisa nggoleki ing kaca web ing safari. Fungsi iki bakal migunani banget ing layar sing luwih cilik kayata iPhone utawa iPod kaya sing nyoroti tembung sing digoleki lan ngidini kita ndeleng teks kanthi cepet kanggo ngerti manawa informasi sing dibutuhake ing situs web kasebut. Sabanjure, kita pitutur marang kowe cara nemokake teks ing kaca web Safari soko sing, kaya sing bakal dingerteni, gampang banget.

Kaping pisanan, sampeyan kudu mbukak aplikasi browser Safari ing iPhone, iPad utawa iPod Touch banjur navigasi menyang kaca tartamtu sing sampeyan karepake buscar informasi sing sampeyan butuhake. Klik ing lambang «Share» sing sampeyan tingali ing sisih tengah ngisor layar lan sing diidentifikasi kanthi alun-alun lan panah metu.

IMG_8525

IMG_8528

Gulung macem-macem pilihan ing menu Share banjur tutul «Telusuri ing kaca». Sabanjure, ketik tembung sing sampeyan goleki lan Safari kanthi otomatis bakal nggawa sampeyan menyang posisi kaping pisanan ing kaca sing ditampilake tembung kasebut. Tembung utawa tembung kasebut bakal disorot nganggo warna kuning.

IMG_8529

Ing jejere garis telusuran, sampeyan uga bakal weruh manawa ana rong panah sing ngidini sampeyan gampang nggulung munggah utawa mudhun liwat tembung kunci sing wis diketik.

Sawise rampung, pencet OK kanggo bali menyang tampilan normal.

Aja lali yen ing bagean kita Tutorial sampeyan duwe macem-macem tips lan trik kanggo kabeh piranti, peralatan lan layanan Apple.

Ngomong-ngomong, apa sampeyan durung nate ngrungokake episode 18 saka Apple Talkings? Podcast sing diaplikasi.

SUMBER | iPhone Urip


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)