Cara nggabungake rong foto ing Mac

Gabung foto loro Kaca

Dina iki kita pengin nuduhake karo sampeyan salah sawijining tugas sing bisa ditindakake nganggo Mac, yaiku gabung karo foto loro utawa luwih kanthi gampang lan cepet. Ing kasus iki, ana sawetara alat lan opsi sing kasedhiya ing Mac kanggo nindakake tugas iki, saiki kita bakal ngringkes sawetara ing tutorial iki.

Sampeyan bisa uga tugas iki wis dikenal kanggo akeh sampeyan nanging ing sawetara kasus mesthi bakal Iku apik kanggo ngerti alat utawa aplikasi sing kasedhiya ing macOS kanggo nggabungake rong foto utawa gambar langsung ing peralatan kita.

Cara nggabungake rong foto ing Mac

Kaya sing wis dakkandhakake ing wiwitan, iki bisa katon kaya tugas sing rumit yen sampeyan ora ngerti alat sing wis diinstal ing komputer. Lan kabeh Mac nawakake pilihan kanggo nempelake rong gambar tanpa mbutuhake aplikasi pihak katelu.

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan ing pikiran paling kita nalika kita nyoba kanggo ngowahi gambar utawa gambar iku kanggo mbukak alat Pratinjau ing Mac. Opsi iki sayangé ora nawakake mekanisme kanggo nggabungake rong foto ing wayahe supaya ana kanggo katon a sethitik luwih lan pindhah menyang aplikasi Apple asli liyane, Pages. Mesthine akeh sing kaget, nanging pancen bener, dheweke minangka pilihan sing paling gampang, paling cepet lan paling efektif kanggo nempelake rong foto sing paling dibutuhake kanggo aplikasi pihak katelu.

Gunakake Pages kanggo nggabungake rong foto

Gabung foto loro

Babagan pisanan sing kudu kita lakoni yaiku ngakses aplikasi Pages, amarga yen ora duwe, kita bisa ndownload kanthi gratis ing komputer saka App Store. Sawise kita wis diinstal ing Mac kita nglakokaké lan mung kita mbukak dokumen kosong anyar.

Saiki kita duwe ing tim kita aplikasi mbukak kanggo nggabungake rong gambar iki, iku minangka prasaja minangka seret langsung saka desktop kita utawa saka folder ing ngendi foto kasebut menyang kothak kosong. Yen wis ana ing aplikasi kasebut, kita mung kudu nyetel pangukuran lan kanggo iki kita bakal milih kanthi pointer ing saben.

Banjur, sawise pangukuran disetel, kita bisa nyimpen file kanthi gambar utawa foto sing wis ditempelake ing desktop langsung utawa ing folder sing dikarepake. Tugas iki pancen prasaja karo Pages, mula disaranake kanggo sampeyan kabeh gunakake aplikasi iki ing Mac kanggo iki lan akeh tugas liyane.

Aku bisa ngomong yen aku nggunakake alat iki kanggo nggawe foto awit aku nemokake iku nyaman banget lan gampang kanggo nggunakake, lan sing paling apik iku ora ilang kualitas lan bisa diowahi kanggo dikarepake. Secara logis, saben pangguna beda-beda, nanging sampeyan kudu ngerti yen karo Pages sampeyan bisa nindakake tumindak iki.

Pixelmator Pro, Photoshop lan aplikasi sing padha uga bener

Pixelmator 2.0

Logis, nalika kita miwiti looking ing pasar kanggo aplikasi editing foto kanggo pilihan kanggo nggabungake rong foto, iku luwih gampang kanggo kita. Lan iku saiki wis akeh aplikasi sing nawakake pilihan edit foto iki.

Pixelmator Pro minangka salah sawijining sing paling populer akhir-akhir iki ing antarane pangguna ekosistem macOS (uga kanggo iOS) wiwit saiki kasedhiya cukup cukup rega lan nawakake akeh pilihan editing foto. Secara logis, aplikasi iki ora mung nggawe gabungan rong foto, nanging uga dadi editor gambar kanggo nambah kualitas, padhang, lsp. Ing pangertèn iki, nyunting foto nggunakake Pixelmator Pro minangka salah sawijining sing paling apik kanggo jinis utilitas iki.

Ing kasus iki aplikasi Pixelmator Pro nawakake pilihan nyoba gratis kanggo sing pengin ngundhuh aplikasi. Sampeyan bisa ngundhuh aplikasi iki lan nyoba babar blas free kita kudu ngakses langsung saka situs web sampeyan utawa saka toko app Mac dhewe, Mac App Store.

Pixelmator Pro (Link AppStore)
Pixelmator Pro€ 39,99

Ing sisih liya, penting kanggo dicathet yen sawetara wektu kepungkur sawetara pangguna nggunakake alat Pratinjau macOS kanggo nindakake tugas iki kanggo nggabungake foto, nanging ora gampang lan mbutuhake akeh langkah. Kanthi aplikasi sing kasedhiya saiki, luwih gampang nindakake tugas karo Pixelmator Pro, Photoshop utawa malah karo macOS Pages asli dhewe, tinimbang kanthi pribadi. Aku isih mikir yen iku pilihan sing paling apik yen sampeyan kudu nindakake tugas iki ing wektu lan ora ing cara ambalan.

[Bonus] Picsew App kanggo iOS Piranti

Kanggo kabeh sing nggunakake iPhone kanggo jinis tumindak iki, kita bisa nyorot ing antarane kabeh aplikasi sing kasedhiya ing Picsew. Aku wis ngerti aplikasi iki kanggo dangu lan iku pancene salah siji sing aku nggunakake paling langsung saka iPhone iPad utawa. Iki minangka aplikasi sing duwe sejarah dawa ing Apple App Store, mula dudu aplikasi anyar sing bisa nyebabake bug utawa masalah.

Ing kasus iki aplikasi bubar nampa nganyari ninggalake ing 3.8.1 kanggo kabeh pangguna. Iki mbenerake sawetara masalah sing dideteksi ing versi sadurunge lan perbaikan langsung sing ditindakake seminggu sadurunge, kayata ngekspor menyang PDF utawa perbaikan ing optimasi app.

Carane Picsew digunakake

Gabung karo rong foto Picsew

Aplikasi iki pancen gampang digunakake dening pangguna sing wis didownload menyang iPhone. Sawise dibukak langsung pangguna duwe pilihan pilih ing antarane saben gambar saka galeriIki bisa diowahi saka setelan aplikasi, sing ora lengkap.

Sawise foto sing arep digabung wis dipilih, kita mung menehi pilihan sing katon ing ngisor iki vertikal utawa horisontal. Aplikasi kasebut dhewe bakal nindakake pakaryan kanthi cara sing gampang lan sedhela bakal foto diselehake bebarengan. Kita nyimpen ing galeri lan sing. Aplikasi iki kanthi otomatis lan nindakake tugas kanggo kita. Yen sampeyan salah siji saka wong-wong sing nggunakake fungsi iki akeh, tanpa mangu aplikasi iki bisa dadi bantuan gedhe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)