Cara masang file menyang pesen ing Mail kanggo iOS 9

Kanthi rawuh iOS 9 kita bisa masang kabeh jinis file menyang pesen email amarga aplikasi iCloud Drive sing uga dikenalake karo sistem operasi seluler anyar sing diluncurake Apple ing pungkasan September pungkasan.

cunt iOS 9 sampeyan bisa masang menyang email jinis file sing wis dadi host sampeyan iCloud Drive, kayata dokumen PDF, file Kaca, lan liya-liyane. Kanggo nindakake iki, dhisik, bukak aplikasi Kirim banjur wiwiti pesen anyar.

Cara nambah lampiran menyang pesen ing Mail kanggo iOS 9

Tutul kaping pindho kanthi cepet (utawa jaga driji ing layar) lan menu bakal katon. Klik panah ing sisih tengen nganti pilihan "Tambah lampiran" katon banjur klik ing pilihan iki.

Pasang file menyang email ing iOS

Saiki sampeyan mung kudu nemokake file sing pengin dilampirake lan ngrampungake email kanthi "subyek" khas lan pesen sing sampeyan pengin. Pencet kirim banjur kabeh!

Yen sampeyan seneng tip cilik iki, aja lali yen ing Applelizados sampeyan bakal nemokake luwih akeh tips, trik lan tips kanggo kabeh piranti iOS, OS X lan uga kanggo Apple Watch lan Apple TV. Kanggo nemokake dheweke bukak bagean iki Tutorial.

SUMBER | iPhone Urip


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   jos ngandika

    hello,
    kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing tengah layar email sing dipilih kaya sing katon ing foto
    Gracias

    1.    Jose Alfocea ngandika

      Halo, muga-muga sampeyan tegese gambar header. Sampeyan mung bisa nggunakake iPhone 6 Plus lan iPhone 6s Plus, cukupake piranti banjur pindhah menyang mode lanskap.

bool (bener)