Cara nambah Waze utawa Google Maps menyang CarPlay

Yen sampeyan wis ngetutake kabar dina pungkasan, sampeyan bakal ngerti manawa Apple CarPlay mbukak peta liyane. Saiki, lan ing versi iOS 11, iki ora mungkin. Yen sampeyan pengin kartografi, iki mesthine minangka Apple Maps. Nanging, kanthi tekane iOS 12 prekara bakal ganti lan aplikasi liyane kayata Google Maps utawa browser Waze sing populer bisa ditambahake.

Bener yen versi pungkasan platform ora bakal tekan pangguna nganti wulan September ngarep. Nanging, beta pisanan kanggo pangembang yaiku kasedhiya wiwit 4 Juni y beta umum pisanan bakal ditindakake ing pungkasan wulan Juni iki. Mula, bakal ana fungsi sing wis bisa dicoba - yen sampeyan wani - ing piranti.

Mula, sing kudu dilakoni dhisik yaiku instal beta pertama iOS 12 ing iPhone; Yen sampeyan nindakake langkah sing padha karo iOS 11.4, iku ora bakal bisa ditindakake, sanajan mbantu sampeyan nambah utawa mbusak sawetara app saka layar kendaraan sampeyan. Kajaba, ora kabeh aplikasi kompatibel karo CarPlay; yen wis ana, katon langsung ing layar. Saiki, ora bakal bisa nambah salah siji saka rong pilihan navigasi GPS kasebut, yaiku, uga Waze utawa Google Maps.

Kaping pisanan, goleki «Setelan» saka iPhone banjur goleki opsi kasebut "Umum". Ing njero sampeyan kudu pindhah nganti tekan "CarPlay" banjur pencet maneh. Sampeyan bakal bisa ndeleng manawa sampeyan milih kendaraan sing pengin ditambahake ing rong aplikasi kasebut - dhaptar kendaraan sing wis didaftar utawa ditautkan karo iPhone bakal katon.

Bakal dadi wayahe sampeyan bakal dituduhake ing layar babagan tampilan CarPlay ing kendaraan sampeyan lan aplikasi sing ditambahake. Ing sisih ngisor, sampeyan bakal bisa ndeleng aplikasi sing kompatibel sing ora ditambahake lan diiringi lambang cilik (+) sing bakal nambahake dhaptar kasebut. Iki yaiku sing kudu sampeyan lakoni karo Waze utawa Google Maps supaya bisa nikmati ing CarPlay.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

7 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Adrian ngandika

    Wong lanang, iki durung bisa ditindakake, sampeyan kudu njlentrehake manawa ing Beta - ora kasedhiya ...

  2.   David ngandika

    Ora bisa uga kanggo kula. Ora ing iPhone X utawa ing 6. Loro-lorone nganggo iOS12 Beta 1 lan kanthi Waze lan Google Maps diinstal.

  3.   josiamon ngandika

    Ora bisa digunakake ing ios 12 beta 2

  4.   Diego ngandika

    Ora kesusu

  5.   Juli C ngandika

    Ora bisa digunakake ing Beta 3

  6.   Trevor ngandika

    Ora bisa digunakake beta 8

  7.   Mike ngandika

    Hai Aku mung nginstal iO12, Waze lan Google Maps ora katon nganggo simbol + kanggo ditambahake ing Car Playku. Ana saran? Matur nuwun!