Cara ndandani Perpustakaan Foto Sistem yen sampeyan duwe masalah karo macOS Catalina

Wis sewulan wiwit diluncurake versi pertama macOS Catalina 10.15. Wiwit wiwitan versi sistem operasi iki nyebabake luwih saka siji kesalahan sing bisa dirembug. Apple mbenerake meh kabeh bug iki, mayoritas kanthi mbebasake macOS Catalina 10.15.1. Nanging ora kabeh masalah ditanggulangi karo versi anyar iki.

Minggu kepungkur kita ditransfer Ana masalah nalika nyunting foto ing Foto. Sawetara foto sing ana ing iCloud ora bisa didownload kanggo diowahi. Bentenipun, tumindak iki ora menehi masalah sadurunge nginstal macOS Catalina.

Kasunyatane, masalah iki ora kedadeyan ing Mac liyane kanthi versi sadurunge macOS Catalina lan uga ora kedadeyan ing piranti iOS. Solusi yaiku nyunting foto ing iOS, luwih becik nganggo editor liyane kajaba Foto iOS lan disimpen ing dhaptar. Intuisi dakkandhani Versi 10.15.1 macOS Catalina bakal ndandani bug iki. Kajaba iku, ing macOS Catalina 10.15.1 betas pangowahan teka ing aplikasi foto, mula iki bakal dadi versi sing bakal ngatasi masalah iki. Nanging ora kaya ngono.

Mula, solusi pungkasan ditindakake miwiti saka awal karo perpustakaan foto sistem, kaya sing bakal dakkandhakake saiki. Kanggo nindakake solusi iki, sampeyan kudu duwe foto ing iCloudYen ora, sampeyan mung bakal bisa mulihake perpustakaan kabeh kanthi pilihan ndandani perpustakaan foto utawa nggunakake cadangan pungkasan sadurunge instalasi macOS Catalina.

Meh kabeh informasi sing sampeyan duwe ing iCloud bisa dipulihake lan potret ora kudu kurang. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nindakake ing ngisor iki:

  1. Nggawe siji serep saka perpustakaan sistem sampeyan saiki utawa priksa manawa file (biasane ana ing gambar) wis disalin persis (salinan lan file ing komputer mesthine kudu padha ukuran.
  2. Mbusak file saka Library Photo System saiki (bakal menyang sampah yen sampeyan kudu mbalekake)
  3. Saiki ngakses foto, nanging ora sadurunge pencet sadurunge tombol pilihan.
  4. Menu bakal mbukak kanggo milih Library Foto sing pengin dibukak utawa, nggawe Photo Library. Pilih opsi pungkasan iki.
  5. Tambah ing nomer sing sampeyan pengin lan nampa.
  6. Saiki bukak pilihan. Ing tab Umum klik: Gunakake minangka Library Photo System.
  7. Saiki bukak tab kapindho, iCloud banjur pilih: Foto ing iCloud.

Pilih Library Photo System Sawise iku, sinkronisasi saka awal, karo kabeh potret sing ana ing iCloud, kudu didownload maneh, saiki tanpa ana masalah. Yen ngono, ing kasusku aku kudu urip maneh kanggo proses diwiwiti.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.