Cara ndownload aplikasi iWork kanthi gratis ing Mac lawas

Kaya sing sampeyan ngerteni, luwih saka setaun OS X lan kabeh suite kantor Apple (Kaca, Nomer lan Intine) pancen gratis, nanging sing terakhir dibutuhake syarat: tuku komputer anyar. Yen Mac luwih tuwa lan sampeyan ora ngrencanakake ganti dadi sing anyar amarga mewah, dina iki kita bakal nuduhake sampeyan carane ndownload iWork kanthi gratis ing Mac "lawas".

Download Kaca, Nomer lan Keynote gratis ing Mac lawas

Kanggo ndownload iWork kanthi gratis ing Mac, sampeyan mung kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki sing dituduhake dening wong lanang ing Kultus Mac:

  1. Download lan instal ing iWork'09 versi nyoba
  2. Mulai Kaca, Nomer, lan Intine lan metu saka saben wong kasebut
  3. Bukak Mac App Store banjur bukak tab "Pembaruan"
  4. LAN SIAP! Nganyari versi paling anyar saka aplikasi iki saiki wis kasedhiya, cukup nganyari

Cara ndownload aplikasi iWork kanthi gratis ing Mac lawasYen sampeyan ora weruh nganyari Kaca, Nomer lan Keynote, klik "Pembaruan" maneh utawa restart Mac App Store.

Paket otomatisasi kabeh kantor Apple Bakal digandhengake karo ID sampeyan lan wiwit saiki sampeyan bisa nganyari kapan wae pengin kaya sing katon minangka aplikasi sing dituku ing Mac App Store.

Yen sampeyan seneng tip iki, aja lali ing Digunakake Sampeyan bisa nggunakake luwih akeh tips lan trik kaya ing bagean iki tutorial.

SUMBER: Kultus Mac


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

8 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Mati ngandika

    Wis ora bisa digunakake.
    Aku wis nggunakake link kanggo ndownload iWork '09> Aku wis nginstal sawetara masalah iWork> Aku wis mbukak kaca, nomer lan intine> Aku wis nutup 3 app iki> Aku lunga menyang app store kanggo nganyari lan ora ana apa-apa> sesi tertutup lan app store dhewe> Aku wis mlebu maneh menyang app store >>>>> Isih ora bisa digunakake.

    Ana pitulung?

  2.   ramir ngandika

    terus takon kanggo macos saiki. iku ora bisa.

  3.   Errenecu ngandika

    Penemuan kasebut ora bisa digunakake. Aku ora ngerti minat nerbitake hoax iki sing ora nguntungake sapa wae. Mbok mung amarga penulis "informasi ajaib" iku penting.

    1.    Ignacio Sala ngandika

      Artikel iki wis suwe diterbitake lan saiki kabeh aplikasi iWorkd gratis kanggo kabeh pangguna. Ing wektu kasebut bisa digunakake kanthi sampurna.

  4.   Fernando Sanz ngandika

    Pancen, ora bisa digunakake. Aku duwe iMac 2011 lan ora ana cara.
    Ora bisa tuku Nomer »kanggo Mac lawas?

  5.   victoria ngandika

    Aku tresna sampeyan !!! Aku pundung amarga ora ana dalan… Aku nindakake kaya sing wis sampeyan jelasake lan dina iki bisa digunakake kanthi becik kanggo aku !!!!

  6.   Nil Palacios ngandika

    ora bisa digunakake, jarene sistem operasi wis lawas.

  7.   MONIKA ngandika

    hola disculpa me aparece esto al querer instalar:
    Apa bisa rampung?

    “iWork09Trial.mpkg” no se puede abrir porque proviene de un desarrollador no identificado.Tus preferencias de seguridad permiten la instalación de apps procedentes únicamente de App Store y de desarrolladores identificados.

    “iWork09Trial.mpkg” está en la imagen de disco “iWork09Trial.dmg”. Safari descargó esta imagen de disco hoy a las 10:58 desde appldnld.apple.com.