Cara ndownload game gratis kanggo wektu winates

Tumiba

Seminggu maneh, wong-wong saka Epic Games wis milih judhul (sajrone promosi mingguan sing menehi game kanggo kabeh pangguna platform iki), sing bisa kita nikmati saka Mac, game sing uga, ora mbutuhake tim sing kuat, dadi sanajan sampeyan duwe piranti lawas, mesthine sampeyan bakal bisa ngrasakake.

Kita ngomong babagan Tumiba, game sing regane biasa ing Epic Games Store 7,99 euro, nanging kita bisa ndownload kanthi gratis nganti 25 Maret jam 4 sore wektu Spanyol. Tiba nyampur teka-teki lan tumindak sing padha, ing endi kita nyelehake sepatu ARID, intelijen buatan digabungake menyang setelan pertempuran.

Misi ARID yaiku nyimpen pilot ing njero, pilot sing wis ora sedhot sawise kebangkrutan kepeksa ing planet asing, sanajan kita kudu nglanggar protokol.

Syarat musim gugur kanggo macOS

Dadi judhul sing wis ana ing pasar sawetara taun, sarat judhul iki ora dhuwur, amarga kanggo ngrasakake, tim kita kudu dikelola kanthi Snow Leopard 10.6 utawa mengko. Prosesor sing dibutuhake yaiku Dual Core ing 2.3 GHz sing diiringi RAM 3 GB lan grafis kanthi Intel HD 3000 wis cukup.

Swara judhul iki mung nganggo basa Inggris, dudu teks, sing yen dijarwakake menyang basa Spanyol uga basa Prancis lan Italia (ora nate nesu kanggo nglatih basa liyane ing wayah bebas).

Seneng tawaran kasebut

Game iki bakal kasedhiya gratis ing Epic Games Store nganti 25 Maret jam 4 sore wektu Spanyol, nang bagean Toko.

Yen sampeyan seneng judhul iki, yen rampung, sampeyan bisa tindakake pérangan nomer loro Tiba 2: Ora kaiket.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.