Cara ndownload wallpaper WWDC 2021

Wallpaper WWDC 2021

Kanggo kabeh rintangan, wong-wong saka Cupertino ngumumake wingi tanggal ing tanggal WWDC 2021, acara sing bakal diwiwiti tanggal 7 Juni, bakal rampung tanggal 11 lan bakal dadi acara online kaya acara terakhir, dadi kita bisa lali babagan kedadeyan sing diramalake Apple sing bakal ditindakake antara wulan Maret lan April.

Kaya biasane, sawetara dina sawise pengumuman, sawetara desainer wis miwiti kerja gawe wallpaper sing cocog yen ana. Ing kalodhangan iki, yaiku bocah-bocah lanang saka Lab apel sing wis nggawe wallpaper acara iki kanggo Mac, iPhone lan malah kanggo Apple Watch.

Wallpaper WWDC 2021

Sajrone acara anyar iki, Apple bakal nampilake versi anyar macOS, iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15 lan watchOS 8. Babagan jeneng versi macOS sing bakal nggenteni Big Sur, ing wektu iki durung dingerteni, mula kita kudu ngenteni sawetara minggu kanggo ngerti, nanging taruhan wis bisa ditampa.

Kabeh kayane nuduhake manawa kacamata kasunyatan sing ditambah bakal dadi kasunyatan ing adicara sabanjure iki, sanajan umume gosip ngandhakake manawa dheweke ora bakal tekan pasar nganti taun 2022. Muga-muga padha karo pangkalan pengisian daya AirPower ora kedadeyan ...

Download wallpaper WWDC 2021

para download wallpaper manawa wong-wong ing Apple Lab wis digawe adhedhasar pengumuman presentasi, kita kudu ngunjungi iki pranala kanggo dana sing kasedhiya kanggo Mac, dana sing kasedhiya ing Resolusi 5K.

Yen kita pengin ngatur Apple Watch kanthi acara iki, kita bisa nindakake iki pranala lan kanggo kita iPhone Kene.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.