Cara ngrampungake masalah remot Apple TV

Minangka remot kontrol utawa Apple Remote Apple TV ora bisa digunakake utawa ora nanggapi kaya kudune? Dina iki kita bakal ndeleng sawetara trik supaya sampeyan bisa ngatasi masalah iki lan terus nikmati Apple TV ing ruang tamu utawa, kaya aku, turu ing amben 😉

Balekake remot Apple TV sampeyan

Sawetara dina kepungkur kontrol remotku Apple TV, sing aluminium, mandheg nyambut gawe, kaya ngono ujug-ujug. Nalika dipencet, indikator sing dipimpin bakal kethip-kethip putih kaping telu, nanging ora ana apa-apa, iCacharro nolak reaksi, mula aku banjur kerja sadurunge njupuk perjalanan menyang Toko Apple Murcia Ora babar pisan.

Aku bakal nglirwakake saran kasebut, rada ora masuk akal, saka jinis «priksa manawa sampeyan pancen target Apple TV»Lan ayo dadi masalah utama.

Kaping pisanan, solusi kasebut sing bakal kita tingali yaiku kapan prentah bisa, yaiku, ngetokake sinyal, nanging Apple TV ora reaksi, yaiku yen ora ngetokake sinyal, luwih becik miwiti kanthi ngganti batere sadurunge nindakake tindakan liya.

Apple TV Remote 2 lan 3 Apple Remote

Pertama, coba sambung kontroler maneh, bisa uga link kasebut ilang amarga ana sebab. Nindakake kaya sing diterangake ing dhukungan teknis Apple:

  • Ing aluminium Remote Apple, penet terus Menu lan tombol Kanan nganti nem detik.
  • Ing versi Apple Remote versi putih sing luwih lawas, penet terus Menu lan tombol Next / Fast Forward sajrone enem detik.

Sampeyan uga bisa tindakake langkah iki nggunakake aplikasi Remote saka iPhone, iPad utawa iPod:

  1. Pilih Setelan> Umum> Remote saka menu utama ing Apple TV.
  2. Pilih Pasang Apple Remote.

Yen wis sukses masangake Apple Remote, ing Apple TV bakal nampilake simbol tautan sing gegandhengan (  ) ing ndhuwur lambang remot kontrol. Sawise disambung, Apple TV mung bakal nampa prentah tujuan umum saka kontroler sing gegandhengan.

Apple Remote 1st TV Apple TV

Yen iki ora bisa digunakake lan remot sampeyan isih ana ing kahanan sing padha kaya wiwitan, mesthine sinyal kasebut nyebrang karo sawetara remot liyane sing ana ing sacedhake omah, mula kedadeyan sing dakalami. Dadi solusine yaiku ing mbusak tautan saka Apple Remote. Sampeyan bisa nindakake iki saka printah sing padha karo "ora bisa digunakake", sing nggawe komputer sampeyan kethip-kethip putih kaping telu. Apple TV nanging ora tumindak liya. Maneh, kita tindakake pandhuan sing diwartakake Apple ing kaca dhukungan teknis:

  • Ing Apple Remote aluminium, penet terus Menu lan tombol Kiri suwene nem detik.
  • Ing versi Apple Remote versi putih sing luwih lawas, penet terus Menu lan tombol Sadurunge / Bali suwene nem detik.

Sampeyan uga bisa tindakake langkah iki:

  1. Pilih Setelan> Umum> Remote saka menu utama ing TV Apple.
  2. Pilih Copot link karo Apple Remote.

Yen wis sukses mbusak link saka kontroler, Apple TV bakal nampilake simbol link sing kapisah () ing ndhuwur lambang remot ing sisih kiwa ndhuwur layar.

Ing wektu iki, remotku bisa digunakake kanthi sampurna, nanging ora, sampeyan kudu nyambungake Apple Remote karo sampeyan Apple TV. Kanggo nindakake iki, tututi pandhuan sing wis katon sadurunge.

Muga-muga trik iki mbantu sampeyan lan supaya komando bisa digunakake maneh. Yen sampeyan seneng karo kiriman iki, aja lali trik, tips lan tutorial liyane ing bagean iki Tutorial. Lan yen sampeyan ragu-ragu, ing Pitakon sing diajokake Sampeyan bisa takon kabeh pitakon lan uga ngewangi pangguna liya kanggo ngilangi keraguan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

6 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Mauricio ngandika

    Matur suwun saran, mbantu banget lan ngatasi masalah remot kontrolku
    Mauricio

  2.   Norma Gonzalez ngandika

    Remote controlku bisa digunakake nanging panah ndhuwur ora nanggapi, mula aku ora bisa navigasi ing apple tv. Mung panah mudhun, nengen lan kiwa sing bakal bisa digunakake. Apa sing tak lakoni?

  3.   diana ngandika

    Hei, kontrolku wis pirang-pirang wulan lan aku lunga menyang toko lan dheweke ngandhani aku kudu ngganti kontrol, lan dina iki aku nemokake kaca sampeyan lan aku bisa nindakake tanpa kudu tuku kontrol liyane ... matur nuwun ! pancen migunani

  4.   Hector Quezada ngandika

    Apa bisa ngresiki kontak kontrol aluminium Apple TV ????

  5.   pop ngandika

    Sampeyan lemu, ngerti

  6.   Elizabeth ngandika

    Halo, matur nuwun sanget, saran sampeyan mbantu aku akeh banget