CD lan vinil saiki ngilangi lagu ing iTunes

iTunes

Mung sawetara taun kepungkur, iTunes Store nguwasani pasar musik, amarga sing sejatine sadurunge streaming luwih penting, dheweke dadi raja amarga kabijakan sing apik, sing isih ana nanging isih ora disenengi maneh. kanggo nggawe Apple Music.

Lan yaiku, ing kasus iki, kaya sing bakal dingerteni, kayane paling ora ing Amerika Serikat, kita wis mundur, lan saiki vinil lan CD ngasilake luwih akeh tinimbang iTunes Store sing ngasilake Apple.

iTunes ngasilake penghasilan luwih sithik tinimbang penjualan CD lan vinil ing Amerika Serikat

Kaya sing wis dakkandhakake, ing kasus iki, thanks kanggo laporan anyar dening CNET Pramila kita kanthi resmi bisa ujar manawa adol musik ing iTunes wis kasep, amarga ketoke Ing Amerika Serikat, penjualan musik digital mung nuduhake 11% saka total penjualan, nalika penjualan ing media fisik luwih akeh, tekan nganti 12%, streaming kanthi logis minangka sektor sing paling akeh dituntut, ngungkuli 75% industri.

Unduhan nyumbang mung 11 persen penghasilan label rekaman AS taun kepungkur, ujare klompok perdagangan industri musik, Kamis. Sales fisik - istilah kanggo format musik sing bisa ditahan, sing saiki CD lan vinil isih ana 12 persen. Nanging, industri streaming musik wis nuwuhake permintaan undhuhan. Sales sales yaiku 75 persen saka penghasilan taun kepungkur.

iTunes

Kanthi cara iki, kaya sing wis sampeyan ngerteni, kayane jaman saya akeh owah ing babagan industri musik, amarga iTunes lan cara sing padha wis ilang akeh popularitas, kanthi dianggep padha karo segi penghasilan kanthi adol media fisik. Nanging, yen kita ndeleng kemajuan sing jelas yaiku ing jagad streaming, lan ing kana Apple Music uga akeh pengaruhe, sanajan sejatine kita kudu nggatekake manawa persentase uga kalebu platform liyane kayata Spotify.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.