Film Cherry, nyipta reproduksi streaming ing akhir minggu kepungkur

Cherry

Saka tanggal 12 Maret kepungkur, Apple wis nambah katalog TV Apple + film Cherry, sawijining film katuntun dening sedulur Russo lan dibintangi Tom Holland. Wiwit dadi perdana akhir minggu kepungkur, iki nyebabake reproduksi layanan streaming ing Amerika Serikat.

Miturut wong lanang saka Reelgood, Cherry minangka film sing paling ditonton akhir minggu kepungkur, miturut kabiasaan konsumsi para pangguna sing nggunakake platform informasi kanggo seri lan film saka macem-macem layanan video streaming.

Cherry

En posisi nomer loro encontramos Rawuh 2 Amerika, dijarwakake ing Spanyol minangka Raja Zamunda, bagean liya saka Pangeran Zamunda. Film iki, diselehake ing posisi nomer telu saka reproduksi. Kaloro film kasebut kasedhiya ing Amazon Prime Video.

Cherry  durung nampa ulasan sing apik saka kritikus, duwe skor 37% ing Tomat Rotten, sanajan wis ditampa kanthi becik dening masarakat, sing wis menehi skor 73%.

Film iki diilhami dening laris kanthi jeneng sing padha. Bintang Tom Holland ing peran judhul minangka karakter nyasar sawise bali saka Irak kanthi narkoba.

Cherry ngasilake pahlawan perang, nglawan setan PTSD sing ora didiagnosis kanthi condhong karo garwane Emily (dimainake dening Ciara Bravo) lan nambah kecanduan narkoba. ngubengi awake dhewe karo klompok sing salah.

Kanggo terus mbayar kecanduan narkoba, resort kanggo ngrampok bank. Cherry minangka humor lucu sing ora kompromi, amarga umure wis diwasa nalika ngupayakake tujuane lan sesambungane manungsa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.