Cherry Jones gabung karo pemeran seri "Five Days at Memorial"

Cherry jones limang dina

Seri Apple TV + terus berkembang. Sing wis ana ing papan reklame terus nambah musim lan sing bakal dadi tambah akeh aktor lan aktris sing dadi bagean. Uga kita ora ngomong babagan aktor / aktris apa wae. Kita ngomong babagan profesional sing hebat lan penting sing bakal menehi seri luwih apik lan kualitas sing luwih dhuwur. Sing paling penting kanggo gabung karo Apple TV + sampeyan pancen luar biasa Cherry Jones ing "Limang Dina ing Peringatan"

Pemenang Penghargaan Emmy lan Tony, Cherry Jones, gabung karo serial TV Apple + drama mbesuk "Five Days at Memorial." Dheweke bakal dadi Susan Mulderick, direktur keperawatan ing Rumah Sakit Peringatan lan ketua panitia kesiapan darurat, miturut The Hollywood Reporter. Sawise Topan Katrina, dheweke dadi komandan insiden rumah sakit.

Jones, misuwur amarga kerjaane Mbela Yakub, "Sukses" lan "The Handmaid's Tale", gabung karo anggota pemeran sing ana Vera Farmiga, Cornelius Smith Jr. lan Adepero Oduye. John Ridley lan Carlton Cuse adaptasi lan eksekutif ngasilake seri kasebut. Kajaba iku, kalorone bakal ngarahake episode kadang-kadang. Fink, panulis buku kasebut, bakal dadi produser ing seri kasebut.

"Lima Dina ing Peringatan" diriwayatake akibat saka Topan Katrina saka sudut pandang Rumah Sakit Peringatan New Orleans. Adhedhasar novel pamenang Bebungah Pulitzer, Sheri Fink, seri kasebut dadi masalah moral lan etika sing dipeksa para paraga sajrone cobaan kasebut.

Langkah demi langkah, Apple TV + wis sukses karo seri, dokumenter lan film ing papan iklan sing luwih jembar. Akeh sing isih ana nanging dalane mbukak lan mesthine kanggo kualitas ora bakal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.