Chip 2nm Mac M4 bakal teka ing separo kapindho 2022 lan ora bakal teka dhewe

Aku rumangsa ora salah yen dakkandhani manawa taun iki 2021 wis dadi taun Macs. Taun sing macem-macem model wis ditampilake lan kabeh katon apik banget. Nanging, Apple ora bakal njagong kanthi ndeleng sukses, nanging bakal nindakake kabeh sing bisa kanggo nambah ing kabeh aspek. Salah sawijining aspek kasebut yaiku nambah interior komputer lan mulane gosip anyar ujar manawa chip kasebut bakal teka ing taun ngarep. 2nm M4 lan bakal teka karo M2 Pro ing 2023.

Laporan anyar bocor dening situs khusus Wektu Komersial presents sawetara claims bab ngarsane Kripik anyar ing pasar kanggo Apple Macs. Khusus, laporan kasebut nyathet yen chip M2 bakal debut ing paruh kapindho 2022 (codename Staten), lan varian M2 Pro / M2 Max paling dhuwur bakal ana ing paruh pertama 2023 (codename Rhodes).

Kripik kasebut bakal digawe nggunakake proses manufaktur 4-nanometer TSMC. Iki tegese duwe  ukuran mbangun ngisor umume mrodhuksi kinerja sing luwih apik karo efficiency luwih, amarga ana mung kurang spasi antarane transistor ing Uploaded. Yen dibandhingake, garis M1 / ​​M1 Pro / M1 Max saiki nggunakake proses 5 nanometer.

Saiki, kita ora ngerti yen medium khusus iki wis dianggep, kita ngira yen ana masalah pasokan ing pabrik Kripik amarga kekurangane global. Kajaba iku, kudu dielingi yen transisi menyang Apple Silicon durung rampung ing kabeh Apple Mac lan tegese kanthi cara sing padha kita bisa ngomong babagan. wektu tundha pinunjul ing tanggal iki sing shuffled. Aja ngomong pandemi COVID global sing kayane ora pengin mungkasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.