Chuwi Hi12, Klon iPad Pro paling apik?

Kanggo sawetara taun, kita wis ndeleng babagan tren ing pasar gadget kanggo nambah ukuran layar piranti. Saka tekane 5.5 lan 6.0 inci nganti smartphone nganti 12 inci anyar iPad Pro, gelut ing lapangan kasebut dadi saya agresif.

Industri Tionghoa mlebu ing adegan kasebut

Kita wis mesthi ngerti kecenderungan pabrikan Tionghoa kanggo nggawe piranti klon sing laris, lan Apple minangka salah sawijining sing paling kena pengaruh.

Chuwi-Hi12-2-1

Ora rahasia kanggo sapa wae yen masalah gedhe karo piranti paling dhuwur yaiku regane sing dhuwur, saengga akeh pangguna golek alternatif kanthi mupangate padha nanging rega murah. Iki minangka perusahaan China kayata Xiaomi, Zopo, Huawei, Cubot, ZTE, Lenovo, Meizu, lan liya-liyane.

Chuwi Hi12 minangka tablet «PRO» Chuwi sing tujuane bisa nganti tablet 12 inci, umume Apple iPad Pro lan Microsoft Surface Pro 4.

Hi12 minangka tablet 12 inci kanthi layar QHD (2.560 nganti 1.440 px). Dibangun karo awak logam warna emas, ukurane 296,7 x 202,8 mm lan kandelane mung 8,9 mm.

650_1200

Ing njero kita bakal nemokake batere 11.000 mAh bebarengan karo prosesor Intel Atom x5-Z8300, 1,84 GHz Quad-Core diproduksi ing 14nm. Kajaba iku, kita duwe RAM 4 GB lan panyimpenan internal 64GB sing bisa ditambahi nganggo kertu microSD.

Kamera sing dipasang yaiku 5 Mpx kanggo mburi lan 2 Mpx ing sisih ngarep. Nduwe konektivitas WIFI lan Bluetooth, nanging dudu 3G utawa 4G, uga sistem pengisian daya cepet (5V 3A), lan konektor USB 2.0, USB 3.0, MicroUSB lan MicroHDMI.

Bakal duwe sistem Dual-Boot sing wis modis, bisa nggunakake Android Lollipop 5.1 lan Microsoft Windows 10.

Kaya biasane, sing paling narik kawigaten yaiku € 235 sing bisa dibayangke, angger kita eling yen mung bisa njupuk ing toko produk Cina kanthi online.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.