Creative Cloud dianyari kanggo nyakup fitur-fitur anyar ing suite

 

Awan Kreatif-November-1

Pembaruan Creative Cloud ing wulan November saiki, kalebu fitur anyar kanggo Photoshop lan Premiere Pro, Sawise Efek, lan liya-liyane. Adobe wis janji sadurunge aplikasi utama dheweke bakal weruh nganyari gedhe ing wulan November minangka bagean saka rencana nganyari perusahaan.

Akeh aplikasi Adobe, kalebu Photoshop CC, Lightroom CC, Illustrator CC, InDesign CC, lan Premiere Pro CC wis dianyari kanthi anyar kemampuan tutul dienggo ing tablet Windows lan piranti nganggo trackpad Apple Force Touch.

Awan Kreatif-November-0

Saliyane iki uga wis nampa update suntingan Aplikasi editing video Adobe, kanthi fitur anyar sing diumumake ing Adobe MAX. Contone sing paling populer, Photoshop CC, saiki kalebu antarmuka panganggo anyar, bilah alat sing bisa dikustomisasi bebarengan karo ruang kerja sing luwih akeh uga kapabilitas anyar ing Artboard lan integrasi ketat karo Adobe Fuse CC kanggo nggawe model manungsa sing realistis. Ing 2D.

Illustrator CC saiki kalebu alat anyar diarani «Alat sing luwih cetha» nggabungake 12 alat lan panel kanthi tambahan kanggo pandhuan interaktif. InDesign CC kalebu fitur penerbitan online anyar.

Awan Kreatif-November-3

Yen mbukak Adobe Premiere Pro, ing piranti lunak editing video profesional saka Adobe, dianyari kanthi dhukungan lengkap kanggo format UltraHD (DNxHR, HEVC H.265 lan OpenEXR) lan editing video 4K lan 8K. Alat Remaping Aliran Optik Premiere Pro ngidini panggunaan gerakan alon kanthi transisi sing lancar lan efek kacepetan kanthi konversi tingkat-tingkat kualitas sing luwih dhuwur, malah dhukungan HDR wis diaktifake.

Adobe After Effects CC wis digawe kompatibel karo pangaturan warna Lumetri sing diluncurake ing Premiere Pro awal taun iki. Kanthi Dhukungan warna Lumetri, pangowahan sing digawe ing Premiere Pro bisa ditindakake sawise efek.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)