Cuplikan pertama kanggo musim kapindho Ted Lasso saiki kasedhiya ing YouTube

Seri Ted Lasso anyar ing Apple TV +

Sajrone acara Spring Loaded, ing endi Apple nampilake kisaran iMac anyar, iPad Pro kanthi prosesor M1, Apple TV anyar lan beacon lokasi AirTags, perusahaan sing berbasis ing Cupertino nglipur acara kasebut kanthi trailer pertama musim kapindho seri Ted Lasso.

Musim kapindho iki, sing tanggal rilis dijadwalake tanggal 23 Juni, bakal tampil karo Jason Suedeikis kanthi petualangan anyar, luwih-luwih karo antics anyar. Cuplikan pertama iki saiki kasedhiya ing saluran YouTube Apple TV +, mula Yen sampeyan ora ngetutake presentasi lan sampeyan ora kejawab, saiki sampeyan bisa nonton.

Ted Lasso wis dadi seri Sukses Paling Apik saka Platform Streaming Video Apple, seri sing menang mayoritas nominasi sing ditampa ing pirang-pirang wulan pungkasan, kanthi Golden Globes minangka penghargaan paling misuwur sajrone kabeh entuk.

Saliyane Golden Globes kanggo aktor komedi paling apik, Jason Sudeikis uga menang Penghargaan SAG kanggo Aktor Paling apik ing Seri Komedi lan seri iki dianugerahi komedi paling apik dening Critics Awards.

Ing Tomat bosok, nduweni skor kritikus 91% saka kritikus dene pamirsa tekan 97%. Miturut pangripta seri kasebut, Ted Lasso bakal duwe musim katelu lan pungkasanSanajan terus sukses kanthi sukses kaya musim kaping pisanan, bisa uga pangripta lan Jason Sueikis bakal terus nerusake seri kasebut.

Musim kapindho iki sing bakal diwiwiti 3 wulan, nambah pemeran Sarah Miles, carane psikolog olahraga sing wis nyewo kanggo mbantu tim.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.