Cuplikan kaping pisanan ing Pantai Nyamuk sewulan sawise perdana

Cuplikan pertama seri The Mosquito Coast ing Apple TV +

Taun wingi kabar yen film kasebut kanthi judhul pesisir lemut bakal dadi seri ing lingkungan Apple TV +. Kita ngerti manawa bab kapisan bakal dirilis ing pungkasan wulan iki lan Apple pengin menehi cangkeme cuplikan sing wis kasedhiya liwat Saluran Youtube.

Pantai Mosquito, film mitos Harrison Ford wiwit pungkasan taun 80an, bakal urip maneh nanging wektu iki digawe seri. Bakal ana ing Apple Tv + lan bakal dietung con Justin Theroux, Melissa George, Logan Polish, lan Gabriel Bateman. Wiwit kita wis bisa ndeleng trailer seri iki yen kita ora bakal digawa nganggo gambar pertama iki, bakal menehi janji akeh.

Petualangan dramatis iki nyedhiyakake perjalanan sing mbebayani saka idealis radikal lan penemu sing cerdas, bosen karo konsumerisme masarakat modern, Allie Fox (dimainake dening Justin Theroux), sing mbongkar keluargane ing Meksiko nalika dheweke tiba ing pamrentah saka AS. Argumen sing isih ana lan ngurmati publikasi Paul Theroux sing saiki umure 40 taun, nanging kaya sing kita tingali isih modis.

Sabanjure tanggal 30 April Sampeyan duwe janjian ing Apple TV + supaya bisa ndeleng wiwitan seri. Kangge, sampeyan bisa mbukak cangkeme nganggo trailer. Pambuka ringkes babagan sing nunggu kita lan kepiye supaya urip sing sederhana lan tenang dadi kosok baline.

Mung 2 setengah menit, ora bisa dikatutake, nanging Apple wis bisa nggunakake wektu iki lan nggawe sinar sing sejatine sing bakal narik kawigaten para penonton menyang pesisir nyamuk. Simpen tanggal, 30 April, premati seri anyar ing Apple TV +


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.