Iki minangka Screenflow 6 kanggo OS X, evolusi kanthi akeh fitur anyar

Alur layar 6

Cetha manawa saben dina luwih akeh pangguna ngrekam dhewe karo komputer, nindakake macem-macem tugas kanggo menehi feed saluran YouTube utawa mung kanggo nuduhake ilmu ing sawetara platform liyane. Kita ngandhani babagan pirang-pirang yuta wong sing ngenteni jam lan jam nggawe screencasts.

Kanggo iki, sampeyan bisa nggunakake iMovie saka Apple dhewe utawa, yen sampeyan pengin luwih profesional, Final Cut Pro X kanthi ndhisik kothak. Nanging, yen sampeyan pengin alat sing wis dirancang kanggo jinis karya iki lan ndhelikake program editing video sing paling apik lan program editing audio yaiku Screenflow. 

El Alur layar yaiku editor video khusus kanggo ngrekam screencasts digunakake dening ewu wong saben dina. Mesthi duwe audio lan video sing paling apik ing jagad iki, nanging kita uga kudu nampa manawa ana watesan. Saiki kasedhiya versi anyar 6 kanthi macem-macem fitur anyar sing bisa ditampilake.

Alur layar 6-anyar-2

Akeh sing anyar sing iki versi anyar Screenflow, nanging kita bisa nyathet sawetara ing antawisipun kita duwe kekuwatan kanggo ngekspor bagean rekaman ing format GIF, ngekspor saluran audio kanthi kapisah utawa ngrekam audio saka piranti iOS ing wektu sing padha ngrungokake, njupuk bagean layar lan perbaikan antarmuka sing nggawe versi anyar iki nyenengake para pangguna sing wis nggunakake versi sadurunge.

Alur layar 6-anyar-1

Aliran layar 6 asale saka layanan anyar sing wis diarani Cloud Telestream, awan data sing video sing digawe bisa diunggah supaya bisa ngekspor kanthi format tartamtu kanthi cepet.

Alur layar 6-anyar-3

Babagan regane, kita bisa menehi pitutur marang kowe yen sampeyan pengin latihan, sampeyan bisa ndownload kanthi gratis, nanging kanthi dipikirake manawa ing video pungkasan sampeyan bakal duwe watermark. Yen sampeyan pengin nganyari saka Screenflow 5 sampeyan kudu mbayar 34 euro lan yen pengin versi lengkap program Screenflow 6, regane 107,21 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)