Iki aplikasi DJI Assistant 2 kanggo Mac lan drone DJI sampeyan

Salah sawijining perkara sing kudu sampeyan siyap nalika tuku drone merek DJI yaiku aplikasi kanggo Asisten Mac DJI 2. Aplikasi kasebut debut kaping papat taun kepungkur kanthi drone merek pertama, nanging saiki penting banget kanggo operasine. 

Durung suwe aku entuk DJI Magic Pro drone, drone sing ora mandheg aku kaget lan ukuran sing cukup moderat lan bisa ditindakake bisa ngasilake keajaiban sing ora mandheg ngasilake sukses.

Salah sawijining karakteristik lintang produk ing Merek DJI yaiku kedadeyan kaya produk Apple, yaiku supaya bisa nambah wektu nalika merek ngowahi firmware lan piranti lunak. Amarga iku, tekane aplikasi sing bisa nyinkronake piranti karo komputer perlu. 

Kabeh diwiwiti karo aplikasi Windows, nanging DJI ora suwe ngerteni manawa karo piranti Apple, aplikasi kurang nabrak lan piranti dianyari tanpa masalah gedhe. Mula padha nggawe DJI Assistant 2 kanggo Windows lan Mac.

Kaya sing dakkandhakake ing wiwitan, nalika sampeyan tuku drone merek DJI, sampeyan kudu nginstal aplikasi sing pengin dakkirimake saiki kanggo nganyari firmware lan piranti lunak. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ndownload aplikasi lan kudu mbukak kaca DJI, pilih model drone banjur bukak bagean download situs web drone.

Sampeyan bakal bisa ndownload DJI Assistant 2 saka pirang-pirang kaca, gumantung saka model drone sing sampeyan duwe, dadi yen sampeyan ngetik Drone Magic Pro, sampeyan bisa nemokake aplikasi sing padha kaya yen ngetik situs web Phantom 4 PRO. Aplikasi manajemen padha lan apa pangowahan sejatine yaiku firmware piranti. 

Sawise aplikasi diinstal, sampeyan kudu mriksa firmware piranti sing nggawe mbengung lan, kayata, ing Magic Pro sampeyan kudu nganyari kontrol radio, batere lan drone dhewe. Iki minangka proses sing kudu ditindakake kaping pirang-pirang taun lan yaiku DJI ora mandheg nerbitake warta kanggo drone.

Sawise aplikasi diinstal, sampeyan kudu nyambungake kontroler utawa drone menyang Mac nggunakake kabel UBS lan nalika semana mbukak aplikasi lan uripake drone utawa kontrol, gumantung saka apa sing sampeyan nganyari. Nalika semana ing jendela DJI Assistant 2 katon ikon abu-abu kanthi jeneng sing wis dipasang. Sampeyan mung kudu terus pencet lan sistem mriksa yen ana firmware anyar kanggo nerusake download lan nganyari.

Download | DJI Asisten 2 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Martin ngandika

    Nanging artikel liyane sing mung judhul. Diiseni lan ala.

    1.    Peter Rhodes ngandika

      Email sampeyan ujar kabeh ... tansah nunggu prekara sing sampeyan ora ngerti. Kanggo kita sing duwe drone DJI, kita ngerti banget apa sing bakal dakkandhakake ing artikel kasebut. Matur nuwun ngenteni. Salam lan matur suwun amarga wis entuk sumbangan sing apik. Kita kabeh bakal sinau saka dheweke.