Deezer Ngumumake Integrasi HomePod

HomePod mini

Salah siji opsi sing ora kasedhiya pangguna HomePod yaiku bisa muter musik langsung saka platform liyane tinimbang Apple Music dhewe. Perusahaan Cupertino nambah API anyar sing ngidini para pangembang musik streaming lan platform nambah layanan menyang HomePod.

Ing kasus iki, Deezer mung ngumumake kasedhiyan piranti Apple kasebut, yaiku, saiki kita bisa njaluk Siri supaya menehi musik langsung saka Deezer lan muter ing HomePod. Secara logis, sampeyan kudu langganan layanan iki streaming musik sing ditawakake kanthi kualitas luwih dhuwur, kanthi resolusi dhuwur.

Hei Siri, pasang musik Deezer

Lan iki minangka salah sawijining pesenan sing saiki bisa diwenehake marang asisten Apple, kanggo miwiti muter musik ing HomePod langsung saka Deezer. "Hei Siri, main musik Deezer" utawa Hei Siri, mainake (lagu) saka Deezer lan kanthi otomatis iki bakal miwiti muter liwat HomePods.

Dina iki, pamicara cerdas wis dadi bagean saka omah kita lan akeh pangguna sing milih mini HomePod kanthi regane regane. Speaker iki ora duwe kekuwatan swara utawa kualitas sing padha karo model HomePod sing luwih gedhe nanging bisa uga migunani kanggo fungsi iki lan musik bakal diputer kanthi kualitas luwih dhuwur.

Ing Apple, dheweke bakal ngupayakake nambah kualitas swara sing luwih apik ing layanan musik Apple Music, Iki minangka desas desus sing wis sumebar ing jaringan sawetara dina lan pungkasane bisa diumumake ing WWDC taun iki, ing wulan Juni. Saiki, sing jelas yaiku Deezer bisa dimainake kanthi kualitas swara saka HomePods.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.