TomTom Go Mobile kanggo iOS [review]

Sugeng enjing kabeh! Sepisan maneh lan kaya biasane, aku nggawa ulasan babagan aplikasi sing bisa nylametake kita luwih saka siji kesempatan, utawa paling ora mbantu kita bisa ditemokake ing endi wae ing jagad iki. Maksudku app anyar saka TomTom Go kanggo piranti iOS.

Tom Tom Go Mobile - akurat banget lan aman

Akeh wong sing rampung tuku GPS amarga kita mikir manawa "yen duwe ponsel Peta Google utawa Peta AppleNapa aku mbuwang dhuwit nganggo GPS? ». Ya, para pria sing mikir ing TomTom wis bola-bali ngrungokake iki lan kepengin ngatasi masalah iki amarga adol piranti lokasi wis mudhun akeh.

Manfaat kasunyatan manawa kabeh ponsel duwe GPS internal, para pria iki diluncurake TomTom Go Mobile kanggo iOS.

App TomTom-Mobile-Go-iOS

Aplikasi kasebut, kaya sing sampeyan ngerteni, duwe antarmuka grafis sing nyenengake lan gampang digunakake. Kanthi 75 km gratis saben wulan, kita bisa miwiti nyoba ing kutha kita kanggo ndeleng manawa panggunaane meyakinkan kita lan priksa manawa kabeh cocog karo kabeh kabutuhan. Saka layar ngarep lan klik ing lambang "..." sing katon ing pojok kiwa ngisor, kita ngakses menu utama aplikasi sing bisa:

  • Buscar-> Sawetara tujuan sing pengin kita lakoni utawa titik sing cedhak karo lokasi kita.
  • Tujuan Anyar-> Kanggo ngakses tujuan sing wis dibukak sadurunge.
  • Rute Saiki-> Iki ngidini kita ngganti rute sing kita lakoni, mbusak rute utawa duwe pratinjau.
  • Laporake Radar-> Iki digunakake kanggo ngandhani TomTom babagan kamera kacepetan anyar sing durung didaftar ing basis data.
  • Papan-papan Kula-> Iki ngidini kita ngetik rute ing panggonan favorit utawa, yen gagal, rute menyang alamat kanca utawa sedulur.
  • Sisihake-> Iki ngandhani babagan parkiran mobil (gratis utawa mbayar) sing ana ing wilayah sing dununge utawa ing kutha sing umume.
  • Stasiun bahan bakar-> Iki menehi informasi babagan pompa bensin paling cedhak utawa titik bahan bakar.
  • Nganyari-> Ngidini kita nganyari langganan nganti 1 utawa 3 taun.
  • Asistencia-> Opsi iki ngidini kita ngrampungake kabeh keraguan babagan aplikasi utawa masalah sing ana.

unnamed

Sampeyan kudu dikandhani TomTom Go Mobile kanggo iOS uga ngidini nyetel volume pituduh sampeyan utawa malah sijine bisu supaya ora ngganggu nyopir (utawa musik sing lagi dirungokake). Lan pungkasane kudu dingerteni manawa mbedakake mode wengi lan awan nyetel padhange layar lan warna.

tomtomgomobile2

Oalah, iku app lengkap banget lan sing bakal nyenengake luwih saka siji lan aku nyaranake kanggo kita sing «keledai kursi ala » kaya ngendikane eyang. Aku ngenteni komentar lan akhir minggu sing kepenak!

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)