Desainer Affinity kasedhiya kanggo wektu winates kanthi rega setengah

Desainer Affinity

Saka aku saka Mac, kita menehi informasi babagan penawaran aplikasi lan / utawa game gratis saliyane diskon sing bisa ditemokake kanthi rutin ing kabeh jinis konten sing kompatibel karo Mac. Dina iki kita ngobrol babagan salah sawijining aplikasi desain grafis paling apik kasedhiya kanggo didol macOS: Desainer Affinity.

Sawetara dina, yen sampeyan ngenteni tawaran kanggo njaluk aplikasi iki, saiki wayahe, amarga kita bisa nemokake rega separo, mung 27,99 euro, sing nuduhake diskon 50% kanggo rega biasa, yaiku 54,99 euro.

Aplikasi iki, saka wong lanang ing Serif Labs, yaiku piranti lunak desain grafis vektor, sing sithik utawa ora ana sing kudu dikirim menyang aplikasi Adobe liyane. Aplikasi iki dibangun kabeh saka awal suwene 5 taun, mula saben fitur, alat, fungsi, lan dashboard digawe kanthi nyata supaya bisa nawakake fungsi maksimal kanggo para profesional desain grafis.

Desainer afinitas yaiku kompatibel karo macOS Big Sur, dioptimalake kanggo prosesor Apple M1 uga 64-bit lan multi-inti. Ditambah maneh, nggunakake teknologi macOS paling anyar kayata Metal, OpenGL, Core Graphics, lan Grand Central Dispatch. Sanajan kabeh nuduhake yen MacBook Pro Touch Bar wis sawetara dina, kompatibel karo iki, saliyane eGPU eksternal.

Kanggo njupuk keuntungan saka tawaran iki, Mac kudu diatur paling ora macOS 10.9 utawa mengko, sanajan kita pengin nggunakake paling maksimal, luwih becik nggunakake versi macOS paling anyar sing saiki kasedhiya lan ing piranti sing paling anyar. Desainer Afinitas dijarwakake menyang basa Spanyol, mula basa kasebut ora bakal dadi masalah kanggo nggunakake paling apik.

Desde kaca pangembang iki, kita bisa download versi nyoba kanthi kabeh fungsi kanggo mriksa manawa nawakake tenan kabeh sing dibutuhake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.