Aplikasi DeskApp Anyar kanggo YouTube, ing Mac App Store

Iki minangka salah sawijining aplikasi sing sampeyan seneng utawa ora disenengi, nanging swara kasebut nalika nggawe. DeskApp kanggo YouTube, iku sawijining aplikasi sing ngidini kita ketik langsung menyang Youtube tanpa kudu ngetik Safari utawa browser sing digunakake, atur akun YouTube kanthi total cara, atur windows tampilan lan atur antarmuka aplikasi kanthi skala cilik supaya saben pangguna bisa milih cara nonton video ing jaringan sosial sing populer iki. 

Fungsi utama DeskApp kanggo YouTube iki sing wis teka ing Mac App Store babar blas gratis Padha ing ngisor iki:

  • Ngidini sampeyan nggunakake Mode Peteng ing aplikasi kasebut
  • Kita bisa ngrungokake musik YouTube ing mburi
  • Kita bisa ngatur transparansi ing reproduksi
  • Kita duwe kabar yen bisa ngaktifake utawa mateni
  • Ngaso puter maneh nalika minimalake aplikasi lan aktifake nalika ngaktifake

Yen kita mutusake kanggo njaga aplikasi kasebut ing dermaga ngidini kita akses cepet menyang konten kanggo Mac. Singkatnya, suplemen vitamin kanggo pecinta YouTube sing kudu nyoba manawa bisa duwe papan ing Dock. Apa wae, DeskApp kanggo YouTube minangka aplikasi pihak katelu lan ora ana gandhengane karo YouTube, mula sampeyan bisa uga duwe opsi winates utawa malah ana sing diwatesi, nanging ora angel nyoba lan luwih akeh nalika nerangake aplikasi gratis kita bisa terus rebab lan yen ora disenengi utawa ora digunakake ing urip saben dina, iku bakal dipupus lan mula wae.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)