Dhaptar Mac lan iPad sing kompatibel karo Kontrol Universal

Kontrol universal

Senin iki Apple pungkasane ngeculake kanggo kabeh pangguna salah sawijining nganyari sing paling diantisipasi akhir-akhir iki kanggo Mac: macOS Monterey 12.3. Lan aku ngandika samesthine, amarga nganyari pungkasanipun kalebu ing Kontrol universal sing perusahaan nuduhake kita pungkasan taun, lan sing durung operasional nganti minggu iki.

Dadi yen sampeyan duwe iPad, nganyari karo Mac menyang iPadOS 15.4 supaya sampeyan bisa nuduhake keyboard, mouse, lan trackpad sing padha ing Mac lan iPad bebarengan. Ayo ndeleng piranti apa kompatibel karo fitur anyar iki.

Ing wulan Juni taun kepungkur, ing WWDC 2021, Craig Federighi lan tim nuduhake kita fitur anyar menarik banget, Universal Control. Fitur iki ngidini sampeyan bareng-bareng nuduhake keyboard, mouse, lan trackpad Mac ing iPad. A gumun.

Nanging masalahe yaiku kita kudu ngenteni meh setaun kanggo kabeh pangguna seneng Kontrol Universal. Saka ana banget iki, thanks kanggo nganyari dirilis dening Apple saka macOS Monterey 12.3 y iPadOS 15.4, saiki kita bisa nuduhake aksesoris input iki ing antarane Mac lan iPad bebarengan.

Nanging mung Mac lan iPad paling anyar sing ndhukung Kontrol Universal. Padha sing dibuwang ing 2016 terus. Ayo ndeleng dhaptar lengkap.

Mac sing kompatibel karo Universal Control

  • MacBook Pro (model 2016 lan luwih anyar)
  • MacBook (model 2016 lan luwih anyar)
  • MacBook Air (model 2018 lan luwih anyar)
  • iMac (model 2017 lan luwih anyar)
  • iMac (5K Retina 27-inci, Pungkasan 2015)
  • iMac Pro
  • Mac mini (2018 lan mengko)
  • Mac Pro (2019)

Apike, Apple ora dhaptar MacStudio. Kayane dhaptar kasebut sadurunge diluncurake Mac anyar, lan bakal dianyari sakcepete.

iPads kompatibel karo Universal Control

  • iPad Pro
  • iPad Air (model generasi ke-3 lan luwih anyar)
  • iPad (model generasi 6 lan luwih anyar)
  • iPad mini (model generasi 5 lan luwih anyar)

Requirements kanggo operasi bener saka Universal Control

Yen piranti loro ing dhaftar sadurungé, sampeyan ana ing luck, lan sampeyan bakal bisa nggunakake Universal Control, njupuk menyang akun sawetara kahanan. Pisanan sampeyan kudu mesthekake yen Mac lan iPad wis mlebu menyang iCloud nganggo ID Apple sing padha. Piranti kudu kurang saka 10 meter saben liyane. Uga, Handoff kudu diaktifake.

Sampeyan uga penting kanggo dicathet yen Kontrol Universal ora ndhukung ID Apple Ngatur. Iki minangka sing biasane digunakake ing lingkungan pendidikan, kayata sekolah lan universitas.

Nalika nggunakake Universal Control, iPad ora bisa nuduhake sambungan seluler sampeyan lan Mac ora kudu nuduhake sambungan Internet. Mesthine, piranti loro kasebut kudu dianyari menyang macOS Monterey 12.3, uga iPadOS 15.4.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.