Beta kaping enem macOS Big Sur 11.3, tvOS 14.5 lan watchOS 7.4 wis siyap

nonton beta kaping papat

Apple ngluncurake betas nomer enem macOS Big Sur 11.3, tvOS 14.5, lan watchOS 7.4 kanggo pangembang. Ditambah nganyari macOS 11.3 uga kasedhiya kanggo kamar umum. Nganyari iki diwiwiti seminggu sawise mbebasake betas kaping lima, lan uga cocog karo rilis iOS 14.5 beta 6.

ing kabar Ana ing macem-macem versi betas gumantung saka piranti ing ngisor iki:

Beta kaping 11.3 macOS XNUMX kanggo pangembang lan panguji umum

macOS 11.3 yaiku nganyari apik lan nampilake sawetara pangowahan kalebu opsi pangaturan dhewe anyar kanggo Safari, pangoptimal kanggo aplikasi iPhone lan iPad ing mac M1, emulasi game controller, lan kompatibilitas karo kontrol PlayStation 5 lan Xbox Series X / S. Aplikasi Pangeling lan Apple News uga wis nampa sawetara pembaruan, lan Apple Music saiki ndhukung autoplay, saengga meh dadi adhine kembar iOS 14. Uga ana fitur ngisi daya batere sing dioptimalake sing luwih apik sing kasedhiya ing nganyari iki. Pangguna HomePod uga bisa nyetel pasangan stereo minangka piranti output audio standar saka Mac.

tvOS 14.5 beta 6

tvOS 14.5 ora duwe pangowahan anyar lan anyar, ana uga. Apple wis ngganti jeneng Siri Remote menyang Apple TV Remote ing kabeh lokasi saiki, nyaranake kita bakal mbukak piranti anyar. Referensi kanggo FaceTime lan kerangka kerja iMessage uga ditemokake ing kode tvOS 14.5, sing bisa nuduhake manawa mini HomePod sabanjure Apple bisa uga nggawa kamera lan tampilan.

Mbangun beta kaping enem ing tvOS 14.5 kalebu kode kode "Pencet tombol tengah utawa tutul pad kanggo terus", sing nuduhake manawa Apple TV remot anyar lagi dikembangake, amarga Apple TV Siri Remote saiki ora ana tombol ing tengah.

Beta edisi kaping 7.4 kanggo watchOS XNUMX

Anyar anyar yaiku kemungkinan bisa mbukak kunci iPhone nganggo Face ID, sinambi nganggo topeng lan bisa mbukak kunci iPhone amarga nggunakake Apple Watch. Nanging, iki mung kanggo mbukak kunci iPhone, nanging ora kanggo pembayaran lan fitur liyane liwat Face ID. Kanggo wong-wong mau, pangguna kudu mbukak rai utawa nggunakake kode akses kanggo otentikasi. watchOS 7.4 uga ndhukung AirPlay 2 kanggo Apple Fitness +, tegese pangguna bisa streaming olahraga menyang Apple TV utawa televisi sing kompatibel karo AirPlay 2 liyane.

Umume isih ora akeh warta sing wis dilirik ing edisi anyar iki saka betas. Kita kudu ngenteni supaya tes bakal dites kanthi luwih apik lan para spesialis ngandhani manawa pancen ana warta sing kudu dikandhakake.

Sing kudu dielingake sampeyan yaiku yen sampeyan pengin nyoba, sampeyan kudu nginstal ing piranti detik, demi dheweke lan supaya ora dadi usang amarga kegagalan piranti lunak sing angel kedadeyan nanging bisa kedadeyan.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.