Capture Giphy kanggo penyayang GIF entuk update anyar

giphy-capture-1

Saiki ora ana dadi pilihan sing nyenengake lan langsung kanggo ngirim pesen kanggo kanca, kanca, sedulur, ing forum, ngobrol utawa sapanunggalane minangka GIF. Nyatane, GIF uga bisa digunakake kanggo tujuan liyane nanging umume digunakake minangka guyon, nanging ana akeh jinis GIF lan masing-masing bisa migunani ing wangsulan, kita bakal nemokake sing cocog kanggo kabeh jinis wangsulan .

Nanging yen sampeyan minangka salah sawijining sing seneng GIF lan pengin nggawe pribadi kanggo dikirim menyang sapa sing sampeyan karepake, mula ana akeh aplikasi. Ing kasus iki, kita bakal ndeleng salah sawijine, yaiku GIPHY CAPTURE lan kita temokake gratis ing toko Mac App. Aplikasi veteran iki wis ana ing toko Mac wiwit 2013 lan mesthine minangka salah sawijining sing paling apik kanggo tugas nggawe GIF.

giphy-capture

Aplikasi kasebut ngidini kita ngrekam video kanthi kualitas HD sing ditemokake ing internet lan kanthi iki kita bakal bisa nggawe GIF kanthi cara sing gampang lan efektif. Yen video wis disimpen ing Mac, GIF wis siyap setengah rampung, saiki mung kudu milih bingkai sing pengin dikonversi lan dipotong. Kita uga duwe pilihan kanggo muter maneh puter maneh supaya wiwit katon saka pungkasan adegan.

Sing paling apik yaiku yen GIF disimpen, mula bisa dituduhake karo sapa sing dikarepake malah saka jaringan sosial kita. Mesthine, ana akeh aplikasi liyane ing toko online Apple sing ngidini kita nggawe GIF khusus dhewe, mung milih pilihan sing paling disenengi.

GIPHY Dijupuk. Maker GIF (Link AppStore)
GIPHY Dijupuk. Sing Nggawe GIFfree

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)