Dina iki Langganan Apple Podcast resmi diwiwiti

podcast

Pungkasane dina Langganan Apple Podcast teka Lan sing paling aman yaiku nalika maca artikel iki, perusahaan bakal duwe opsi sing diaktifake ing piranti Apple kanggo ndeleng konten ing metode langganan podcast anyar iki. Ing situs web apel sampeyan bakal nemokake kabeh informasi sing diterbitake.

Iki minangka woro-woro Apple kanggo Langganan Apple Podcast:

Saliyane ngrasakake jutaan program gratis, sampeyan uga bisa ndhukung kreator kanthi langganan kontene. Dadi, sampeyan bakal duwe ekstra kayata episode eksklusif, nol pariwara, warta kanthi sendok lan akses menyang katalog kabeh,

Apple resmi ngumumake tekane layanan kasebut 20 April kepungkur lan sawise wektu iki, kita wis kasedhiya layanan pambayaran kanggo podcast. Kita kudu negesake maneh manawa platform pembayaran iki bakal mengaruhi kabeh pangguna sing pengin ngrungokake podcast sing nggawe konten nambah cara langganan. Contone, ing podcast Soy de Mac lan Actualidad iPhone, saiki, podcast bakal bebas banget.

Temenan, ngisi daya kanggo ngrungokake podcast bisa dadi pedhang bermata kaping pindho, amarga akeh pangguna sing ndeleng cara langganan iki lan akeh liyane sing ora seneng. Kita bisa ujar manawa minangka cara kanggo profesionalisasi podcast, nanging uga kudu dicathet yen nambah biaya saben wulan utawa langganan ora ateges podcast tartamtu bakal nambah kanthi nyata. Kanggo sing kepengin weruh, Apple mung nawakake layanan kasebut ora bakal njupuk komisi saka podcast kasebut sing nambah cara langganan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.