Betas 3 tvOS 14.6, watchOS 7.5 lan iOS 14.6 dirilis

Beta kapindho macOS Catalina 10.15.4, nontonOS 6.2 lan tvOS 13.4

Kaya sing dibahas ing peluncuran versi beta macOS Bic Sur, perusahaan Cupertino uga wis nerbitake versi beta t3 tvOS 14.6, watchOS 7.5, iOS lan iPadOS 14.6. Kaya versi beta saka sistem operasi kita, ora ana owah-owahan sing penting banget, pokoke fokus ing stabilitas, keamanan lan koreksi kesalahan versi sadurunge sing dirilis.

Kaya dene versi sadurunge, ora ana data babagan apa sing ditambahake babagan koreksi, perbaikan bug, utawa macem-macem hal anyar, nanging cetha yen perbaikan kasebut fokus kanggo nggawe sistem operasi bisa digunakake kanthi stabil lan bisa stabil. Kabeh versi beta iki Dheweke wis kasedhiya kanggo didownload liwat OTA yen sampeyan pangembang. Sampeyan bisa uga yen ing sawetara jam sabanjure, versi iki uga bakal kasedhiya ing betas umum, kanggo kabeh sing wis ndhaptar.

Elinga yen versi beta iki bisa uga ngemot kewan omo, ora stabil utawa malah ora kompatibel karo sawetara aplikasi sing digunakake ing saben dinane kanggo kerja, luang, lsp. Dadi luwih becik ora nggunakake cara lan paling ngenteni versi sing bakal dirilis, beta umum, utamane amarga ana masalah karo Apple Watch. Bakal nutul kita tututi kanthi cetha evolusi versi beta anyar iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.