macOS 12.3 beta 5 dirilis kanggo pangembang

safari 15 beta

Apple diluncurake beta 5 kanggo pangembang macOS 12.3 bebarengan karo liyane saka versi beta kanggo liyane saka sistem operasi. Ing kasus iki, sawetara dandan lan koreksi bug ditambahake babagan versi sadurunge sing bisa dadi kunci kanggo peluncuran versi final utawa Calon Rilis. Ing kasus apa wae, ora ana tanggal rilis sing dikarepake kanggo versi final, mula kita ngarepake sawetara versi beta liyane nganti rilis iki.

Saiki, wektu antarane versi beta rada suwe ing antarane versi, sanajan bener yen kita bakal cepet duwe versi final amarga cukup stabil. Temenan, kabeh bakal gumantung saka jumlah masalah utawa bug sing dideteksi pangembang. Apa wae, kita mbayangno yen sampeyan pengin ninggalake kabeh kanthi cara kerja sing sampurna, mula kita ora nyana akeh banget owah-owahan ing sistem operasi sing bisa kompromi keamanan utawa stabilitas.

Ing versi anyar iki ora ana owah-owahan sing ditambahake ngluwihi mbecike bug sing kita ngerti, yen kabar katon ing versi beta 5 iki dirilis sawetara jam kepungkur kita bakal nerbitaké ing web. Kaya biasane, disaranake supaya adoh saka pangembang versi beta macOS lan ngenteni paling akeh kanggo versi beta umum sing bakal kasedhiya enggal. Oalah paling apik ing kabeh kasus utawa luwih becik ora nginstal versi beta iki kanggo ngindhari masalah utawa ora cocog karo aplikasi utawa alat apa wae sing dibutuhake ing saben dinane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.