Nganyari dhukungan piranti MacOS Big Sur dirilis

macos Big Sur

Sore iki Apple ngluncurake a versi nganyari anyar kanggo dhukungan piranti. Ing pangertene iki, kudu diarani nganyari anyar, nanging penting kanggo nginstal kanggo operasi sing bener ing antarane piranti iOS lan Mac.

Ukuran nganyari iki ora gedhe banget, sauntara wae kita bakal duwe peralatan sing dianyari. Ing kasus iki ngatasi masalah nalika nganyari lan mulihake piranti karo sistem operasi iOS utawa iPadOS sing gegandhengan karo Mac.

Nganyari Big Sur

Kita ora nduwe data pas dandan sing ditambahake ing versi anyar iki, nanging kabukten sawetara masalah karo sambungan antarane piranti lan Mac ditanggulangi. Ora bakal kaget yen iki dirilis amarga Ndandani gangguan ing antarane Finder ing Mac lan model iPhone 13 anyar, mini iPad anyar, lan iPad generasi kaping XNUMX.

Ukuran file pembaruan iki yaiku 195,6 MB lan ora mbutuhake restart komputer yen wis diinstal dadi ora prelu kuwatir babagan wektu instalasi. Kaya sing wis diandharake ing wiwitan, wayahe kudu nindakake pembaruan iki dadi luwih becik nganyari sanalika bisa supaya kesalahan sing bisa ditanggulangi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.