MacOS 3, watchOS 11.5, lan pangembang tvOS 7.6 beta 14.7 dirilis

Beta kapindho macOS Catalina 10.15.4, nontonOS 6.2 lan tvOS 13.4

Sawetara jam kepungkur, ing versi beta pangembang beta 3 macOS 11.5, watchOS 7.6, lan tvOS 14.7. Secara logis, versi beta 3 iOS 14.7 uga teka karo iPadOS 14.7 lan kabeh nambah perbaikan fungsi, keamanan lan stabilitas sistem.

Perusahaan Cupertino terus ngluncurake versi sing dianyari karo perbaikan sing gegandhengan langsung karo stabilitas lan keamanan, ora akeh pangowahan estetika utawa fungsional sing ditambahake tinimbang sing ditrapake ing versi pisanan.

Kabeh versi beta iki Dheweke wis kasedhiya kanggo didownload liwat OTA yen sampeyan pangembang. Sampeyan bisa uga yen ing sawetara jam sabanjure, versi iki uga bakal kasedhiya ing betas umum, kanggo kabeh sing wis ndhaptar.

Elinga yen versi beta iki bisa uga ngemot kewan omo, ora stabil utawa malah ora kompatibel karo sawetara aplikasi sing digunakake ing saben dinane kanggo kerja, luang, lsp. Dadi luwih becik ora nggunakake cara lan paling ngenteni versi sing bakal dirilis, beta umum, utamane amarga ana masalah karo Apple Watch. Bakal nutul kita tututi kanthi cetha evolusi versi beta anyar iki. Kasunyatane yaiku versi beta Apple biasane cukup stabil, nanging betas lan bisa uga ora cocog karo alat utawa aplikasi sing digunakake kanggo digunakake, mula kudu ati-ati karo apa sing dipasang ing piranti.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.