Diskon nganti € 104 kanggo tuku mini Mac kanthi prosesor M1

Mac mini

Kinerja luwih akeh lan luwih cepet.

Sejatine ora ana akeh desas-desus babagan kemungkinan peluncuran mini Mac sing anyar kanggo pungkasan taun iki, kudu dielingake manawa tim saiki model kasebut diluncurake wulan November 2020 kepungkur lan mulane kita lagi ing titik sing angel yen kepengin tuku salah sawijining Mac kasebut.

Sing paling apik ing kasus kasebut lan kaya sing wis dielingake sawetara dina yaiku ngenteni nganti pungkasan taun kanggo ndeleng apa ana pangowahan utawa ora lan banjur miwiti tuku salah sawijining Mac, yen sampeyan ora sabar ngenteni, mesthi bakal ngirit sawetara euro lan ing kasus iki 2020 Apple Mac Mini karo ...

Mac mini minangka komputer sing wis misuwur amarga nyuda rega ing taun-taun pungkasan, kalebu komputer khusus pangguna sing wis duwe monitor, keyboard lan periferal liyane utawa dheweke duwe ruang meja sithik kanggo tuku iMac. Secara logis, saben pangguna duwe alasan tuku lan kita ora bakal melu aspek kasebut.

Pangurangan rega nganti 104 euro saiki kasedhiya ing situs web populer ing Amazon. Ora mesthi, diskon iki kasedhiya ing peralatan sing anyar lan kanthi jaminan resmi perdagangan iki bisa kalebu langkah tuku utawa ora. Kaya sing wis diandharake ing wiwitan artikel iki, saiki ora bakal nyenengake amarga kepiye cedhak karo Mac anyar lan sanajan ora ana desas-desus babagan pangowahan ing mini Mac, bisa uga Apple bakal nambah prosesor anyar menyang Mac cilik nanging durung dingerteni kapan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)