Peta dalan Apple ditetepake: kamera AR lan 3D

RA Apple Top

Kayane kita wis duwe sing luwih jelas kepiye Apple ngatur masa depan perusahaan kasebut ing taun ngarep. Kaya perusahaan gedhe, asring banget dheweke ngrencanakake kepengin dadi jangka jangka pendek lan langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo nggayuh tujuan kasebut. Iki bisa ditebak kanthi nyata nalika mutusake mbebasake iPhone pisanan, lan iki uga ditindakake nalika iPad pisanan dirilis.

Saiki, miturut medium Business Insider, tujuan sabanjure sing ditemtokake ing peta dalan pas perusahaan Amerika Utara dening kamera 3D lan kombinasi kabeh produk ing kasunyatan utawa AR sing ditambah Langkah-langkah sing ditandhani Apple pungkasan iki nuduhake iki.

Babar pisan ora aneh yen krungu manawa Apple wis entuk perusahaan anyar sing khusus kanggo teknologi sing ana gandhengane karo kasunyatan sing ditambah. Mula, dianggep luwih cepet tinimbang mengko, langkah pertama saka roadmap iki sing wis ditemtokake dening para ahli strategi lan insinyur Cupertino bakal katon:

  • iPhone nganggo kamera 3D: iku bakal dadi langkah pertama, lan bisa uga teka tiba iki. Iki bisa dadi dhasar kanggo nggawe kabeh framework RA
  • Kanthi iki, teknologi teknologi sing dibutuhake bisa ditrapake lan miwiti karo ekosistem sing dibutuhake supaya bisa ndeleng landhesan pungkasan fitur sing janjeni iki.

Diperkirakan langkah-langkah kasebut ing perusahaan Amerika Utara butuh luwih suwe tinimbang pesaing utama, Google utawa Microsoft, wiwit dikembangake paling ora 5 taun lan sabanjure.

Kuncine, kayata kabeh kesuksesan sadurunge Apple, iku lan bakal dadi adaptasi teknologi sing apik lan panggunaane gampang kanggo pangguna. Ora ana eksperimen utawa tes pilot, ora ana proyek sing bakal kelalen.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.