Donut County, game fun kanggo kulawarga kabèh

Kabupaten Donut

Ana kurang saka 10 dina kanggo bocah-bocah cilik kanggo miwiti seneng pantes liburan guru. Gumantung ing cuaca lan aktivitas diprogram ing kutha kita, iku kamungkinan sing ayo sedina muput saka omah utawa ora metu, yen kita ora begja cukup kanggo ngaso sawetara dina.

Yen sampeyan wis miwiti golek hiburan liyane kanggo bocah cilikSampeyan kudu njupuk dipikir ing game Donut County, game kang cilik bakal duwe jeblugan kontrol bolongan sing gobbles munggah kabeh ing dalan.

Kabupaten Donut yaiku a game teka-teki karo sajarah ngendi kita bolongan ing lemah sing mundak akeh ing ukuran. Ing judhul iki, kita sijine dhéwé ing shoes saka rakun, BK, sing kontrol bolongan lan misi kanggo ngulu kabeh sing ditemokake, kalebu omah-omahé kanca-kanca kanggo menang hadiah absurd.

Nanging, nalika bk tiba ing bolongane dhewe, ngadhepi Mira lan kanca apike lan warga Donut County. Saben uwong macet 999 kaki jero lan pengin jawaban.

Apa iki Donut County nawakake kita

  • Kita ngontrol bolongan ing ngulu barang sing tuwuh amarga luwih akeh obyek sing ngulu.
  • Gabungke obyek ing njero kanggo entuk efek gila kaya nggawe sup, mundhakaken terwelu, ngluncurake kembang api ...
  • Jelajahi omah karakter, saben ing setelan unik.
  • Catapult barang bali menyang bolongan kanggo ngatasi teka-teki utawa numpes obyek sembarang.

Donut County kasedhiya ing Mac App Store dening kanggo 12,99 Euro. Mbutuhake macOS 10.9.0 Mavericks lan diterjemahake menyang basa Spanyol. Judhul iki uga kasedhiya kanggo PlayStation, PC lan Nintendo Switch.

Yen sampeyan duwe Mac karo prosesor M1, Disaranake tuku versi sing kasedhiya ing App Store, amarga regane 4,99 euro lan kompatibel karo piranti kasebut uga karo iPhone, iPad, iPod lan Apple TV.

Donut County (Link AppStore)
Kabupaten Donut€ 12,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)