Download musik menyang Mac saka YouTube nganggo app YouTube menyang mp3

Yen sampeyan seneng karo apa wae sing ana gandhengane karo YouTube, mesthine sampeyan wis nate weruh ing kahanan sing dikarepake entuk audio saka video YouTube tartamtu. Ana akeh cara kanggo entuk file audio kasebut lan saiki kita pengin nuduhake salah sawijining.

Aplikasi sing ndownload audio saka YouTube yaiku liwat aplikasi YouTube nganti mp3 saka MediaHuman. Iki minangka aplikasi sing kompatibel karo macOS lan yen sawetara detik ngidini sampeyan ndownload audio video apa wae sing dadi host ing server YouTube.

Akeh wektu sing dibutuhake pangguna Mac entuk audio video tartamtu saka Youtube kanthi alesan apa wae lan sanajan ana sing ujar manawa iki ora kudu ditindakake, ana akeh aplikasi sing ngidini kita entuk file audio kasebut.

Dina iki saiki dakwenehake a app saka omah MediaHuman sing cocog kanggo sampeyan lan sawetara detik sampeyan duwe audio video YouTube sing pengin kasedhiya ing hard drive. Aplikasi kasebut gratis lan sampeyan bisa ndownload saka web sabanjure.

Operasine gampang banget lan siji-sijine sing kudu ditindakake yaiku navigasi ing YouTube menyang video sing pengin diwenehi audio lan salin alamat saka bilah alamat. Alamat kasebut kanthi otomatis kasedhiya ing aplikasi YouTube menyang mp3 supaya bisa diklik Tempel Url. Saiki kita mung kudu ngeklik tombol download lan bakal duwe audio ing hard drive ing wektu cendhak.

Audio sing didownload dununge ing Musik> Didownload dening MediaHuman kajaba sampeyan mbukak pilihan aplikasi lan ngganti dalan sing disimpen file sing didownload.

Ya wis ngerti kirim MP3 nganggo Whatsapp, sampeyan bisa nggunakake undhuhan YouTube kanggo dituduhake karo kontak favorit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.