Cara mudhun saka macOS High Sierra menyang macOS Sierra

Iki minangka pilihan sing kasedhiya kanggo pangguna sing wis nginstal versi macOS Sierra saiki utawa langsung duwe installer ing USB sing wis digawe. Nganti saiki, nalika nulis artikel iki, versi anyar macOS High Sierra nembé dirilis lan bisa uga ana akeh pangguna sing ora nganyari Mac, ing kasus iki penting nggawe disk sing bisa diinstal iki ing USB utawa disk eksternal.

Yen sampeyan wis nginstal macOS High Sierra, pilihan sing ditampilake saiki yaiku entuk sistem operasi versi sadurunge, macOS Sierra. Kanggo nindakake downgrade ana opsi liyane nanging sing paling disaranake lan andal yaiku gawe USB bootable iki saka Mac sing wis diinstal macOS Sierraamarga bakal dadi versi sing bisa dipercaya lan asli. Ora dadi masalah yen saka iMac, Mac mini utawa MacBook, kabeh padha.

Ing internet, kita uga bisa nemokake versi sistem operasi Apple iki utawa malah bisa mudhun versi salinan Time Machine lawas, nanging luwih becik ngakses langsung saka Mac lan nggawe installer. Sejatine soko sing diduweni akeh pangguna yen kita nindakake instalasi nol ing saben versi ditampilake ing WWDC amarga sampeyan kudu nggawe USB iki, iki bisa digunakake kanthi sampurna.

Langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo bali menyang macOS Sierra

Langkah awal yaiku sing biasane: serep kanggo Machine Wektu utawa padha kanggo ngindhari masalah yen gagal. Iki minangka langkah pertama ing kabeh kasus lan tanpa salinan iki, mula bakal ana masalah kelangan data, lsp.

Saiki kita kudu gawe installer macOS Sierra Sampeyan bisa gampang nggunakake USB 8GB minimal. Kanggo nindakake iki, kita bisa ngetutake langkah-langkah sing meh padha karo nggawe installer macOS High Sierra lan nindakake instalasi nol:

  • Nalika duwe macOS Sierra ing Mac, USB bakal dilebokake 8GB utawa luwih
  • Format lan ganti jeneng USB dadi "Tanpa Judhul"
  • Kita mbukak Terminal lan nempelake kode ing ngisor iki: sudo / Aplikasi / Instal \ macOS \ Sierra.app/Contents/Resource/createinstallmedia –volume / Volume / Untitled –applicationpath / Applications / Install \ macOS \ Sierra.app –nointeraction
  • Kita ngetik sandhi pangguna lan ngenteni rampung

Yen proses iki rampung (butuh wektu gumantung karo kacepetan Mac lan USB) sing kudu dilakoni yaiku format disk sing dipasang karo sistem operasi macOS High Sierra saka Disk Utility lan wis ana. Saiki giliran awake dhewe nginstal saka USB lan iki sing kudu kita lakoni yaiku mateni Mac lan nganggo USB sing nyambung menyang komputer nalika diuripake pencet Alt, Kita milih USB kanggo nginstal macOS Sierra lan sawise rampung, kita bakal duwe Sierra maneh ing Mac.

Disaranake nggunakake macOS High Sierra amarga beda-beda ing kaloro sistem kasebut sithik lan kita ora bakal bisa ngerteni luwih becik nalika ndownload versi, nanging kita bakal masrahake ing tangan sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

13 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Kernel Gupuh ngandika

    Kepiye cara nggawe usb MacOs SIerra yen ora katon ing AppStore?

    1.    Juan B Salas ngandika

      Ing kene sampeyan ndownload https://support.apple.com/es-es/HT208202

  2.   Cristian ngandika

    ana cara liya ... rada suwe nanging efektif yen sampeyan pengin nggawe USB nganggo OS Sierra (amarga aku ora ngandel karo versi sing ana ing kali iki). Iki kanggo downgrade menyang El Capitan ... ing versi iki yen sampeyan bisa ndeleng ing bagean sing dituku, OS Sierra ndownload lan nggawe USB.

  3.   Carlos Leon ngandika

    Aku wis nggunakake gergaji dhuwur, nanging amarga duwe MacBook Pro luwih alon tinimbang biasane, nutup aplikasi, butuh wektu lan bakal repot ... Aku ora seneng banget.

  4.   Paqui Kanggo ngandika

    Aku karo Carlos Leon, amarga aku wis weruh macbook ing pro macbook yaiku kentang sing ana kunci. Aku seneng banget karo Sierra, kabeh lancar lan bisa. kanthi dhuwur, kabeh bisa rusak, butuh sewu taun kanggo dibandhingake sadurunge lan kabeh ditutup, digantung utawa mung program ora kompatibel karo format anyar. Ayo, dheweke bisa ujar manawa sanajan versi resmi, tumindak kaya beta ing tahap kaping pindho. Aku mbayangake yen bakal regane dibayar amarga sistem gratis, nanging ayo ... mbesuk aku ngenteni sethithik sadurunge nganyari

  5.   Irene ngandika

    Babagan sing padha karo aku 2 pungkasan. Kita kabeh wis nganyari ing kantor (desain) lan komputer lawas (pertengahan 2009) ngalami kasangsaran banget ... lan kabeh luwih alon. Loro saka kasunyatan manawa kita wis kekurangan plugin pangatur font (FontAgent) amarga menehi akeh masalah lan aku yakin iki minangka MacO sing jahat.
    Suwe banget nganyari piranti lan saiki wis suwe saya mudhun ... Aku ora nyaranake marang sapa wae. Paling ora saiki!

  6.   Mauricio Penagos ngandika

    Dina iki aku menyang High Sierra lan Kantor 2010 mandheg nggarap Sierra, ora apa-apa. Apa sing bisa dak lakoni saiki? Aku kudu tuku Kantor anyar?.
    Sing salah yaiku piranti lunak pembersih (Dr. Cleaner) aku ngresiki kabeh komputer, file sampah sistem, lsp.

  7.   Juan David ngandika

    Sampeyan mung kudu ngetik link iki saka apel sing padha https://support.apple.com/es-cl/HT208202Bakal nggawa sampeyan menyang app store sing nuduhake versi MacOs Sierra supaya sampeyan bisa ndownload menyang versi sadurunge, ndownload lan dheweke bakal ngurus kabeh.

    1.    María ngandika

      Halo! Ora bakal ngidini aku nginstal, jarene versi lawas banget, apa sampeyan ngerti sing bisa daklakoni kanggo nginstal?

  8.   Mar ngandika

    Halo! Ora ngidini aku nginstal, uga ujar manawa versi lawas banget, apa ana sing ngerti apa sing kudu ditindakake kanggo nginstal?
    Gracias

    1.    Juan B Salas ngandika

      Miturut teori, sing dituduhake yaiku ana versi sing dianyari sing diinstal ing komputer lan sampeyan mung kudu terus terus banjur wis

  9.   didier ngandika

    Halo, apa sampeyan bisa pindhah saka versi High Sierra menyang Sierra kanthi sistem operasi dhasar?
    Yen mangkono, apa garansi ilang?

  10.   Roger Arrambide ngandika

    Kepiye kabar sampeyan, sing bisa nulungi aku ??, aku wis suwe sadurunge ing Sierra, (rumangsa El Capitan?) Lan aku ganti disk dadi solid lan WIWIT MacBook Pro bisa digunakake ing pungkasan taun 2011….

    Kabeh apik lan aku ora seneng nganyari OS nalika isih anyar amarga SELALU nggawa kewan omo, mula nganti 2-3 minggu kepungkur aku mutusake nganyari menyang Sierra, kabeh pancen apik lan aku uga salah yen aku weruh yen jaman paling anyar ing High Sierra lan sawetara dina mengko, aku nganyari menyang HIG Sierra lan saka kono sakit sirahku diwiwiti !!!!!.

    Pisanan, manawa aplikasi 32bit ora bakal bisa digunakake maneh, sing ing kasus iki aku kerja bareng sampurna karo Office 2011 utawa 2010, aku ora ngerti mula saiki aku kudu tuku sing anyar, mula aku luwih dhisik milih kanggo ing YouTube lan didownload 2016, gumunku uga 32bit !!!!! ... Oalah, kasunyatane mesin kasebut alon, nalika nggulung ing sawetara bagean katon kaya 486 saka taun 2000 lan umume umume bagean liyane umure luwih alon tinimbang sadurunge ....

    Saiki, aku ora bisa nyithak !!!, yen bisa nyithak versi iki lan sapanunggalane, nanging wiwit wingi, printer lagi ngaso, sampeyan ngirim pesen kanggo nyetak, tekan daftar cetak lan ing «putar tombol» jarene resume pencetakan, sampeyan menet, diwiwiti kaya arep miwiti, mbukak bilah dokumen lan sawise 3-4 detik, bali menyang mode sing padha, masalahe yaiku yen aku bisa nyithak printer sing padha HP multifungsi, saka komputer liyane, saka iphone, lan liya-liyane. Aku malah mbukak HP Utility, aku nyithak wektu tes lan nyithak, aku menehi scanner lan bisa digunakake…. KABEH MASALAH IKU PRINT saka MacBook ...

    Aku wis nindakake kabeh, nggawe maneh pref print, bukak perpustakaan lan salin com.apple.impresion, lsp., Copot banjur pasang printer maneh, KABEH !!!.

    Aku mangu-mangu yen rumit kanggo bali menyang Sierra, ing salah sawijining nganti Capitan, amarga salinan keamanan pungkasan sing dakkirim, yaiku nalika isih ana ing Sierra, kanthi High Sierra, aku ora nyetel mesin wektu kanggo nggawe Salin, Aku wedi yen nggawe salinan serep karo High Sierra, aku ora bisa digunakake maneh ing Sierra, nanging salinan wis udakara 2 minggu lan mesthine aku wis ngowahi sawetara dokumen, utamane Dropbox !!! ..

    HELP !!
    1.- Apa aku bisa nggawe salinan serep supaya iki dokumen sing paling anyar lan saka kana aku bisa nindakake kabeh proses kanggo instal maneh Sierra lan aku bisa nempelake salinan kasebut tanpa njaluk aku nganyari menyang High Sierra?
    2.- Apa aku bakal nemoni masalah liyane sing disengkuyung dening MacBook?
    3.- Apa aku bisa mikir yen kinerja sing aku lakoni karo Capitan, bisa uga aku duwe karo High Sierra?
    4.- Kepiye risiko mung nyalin folder Dropbox kanggo nggunakake salinan cadangan Sierra banjur mung ngganti Dropbox?
    5.- Apa masalah printer gegandhengan?

    Sapa sing bisa nulungi aku?

    Matur nuwun banget

bool (bener)