Download wallpaper macOS Mojave kanggo Mac sampeyan

Kepiye cara liyane, kita wis duwe wallpaper macOS Mojave sing kasedhiya kanggo kabeh pangguna sing pengin ndownload kanggo Mac. Ing kasus iki, babagan rong gambar ara-ara samun populer ing kana bisa dideleng rina wengi.

Rong wallpaper kasebut duwe résolusi 5120 × 2880, tegese bakal katon apik ing Mac apa wae kanthi resolusi Retina. Apple ngrilis wingi versi OS sing beda-beda lan ing kasus macOS kena Mojave, jeneng sing wis pirang-pirang dina suwene ing jaringan lan khusus ilang ing jajak pendapat kanggo jeneng sing kita lakoni ing Aku saka Mac.

Kita bakal menehi link supaya sampeyan bisa langsung download loro wallpaper kasebut ing a babar blas gratis lan gunakake ing desktop Mac. Sampeyan mung kudu milih salah siji sing paling disenengi utawa kalorone lan ndownload langsung saka tautan iki. ara-ara samun lan saka liyane iki ing wayah wengi.

Mesthi wae, supaya Apple bisa nambah wallpaper liyane menyang koleksi macOS Mojave, mula kita bakal nggatekake lan yen bakal nuduhake bareng sampeyan kabeh. Saiki, kita wis bisa nikmati wong loro iki. Kanggo nyimpen ing folder root sistem kanthi gampang sampeyan bisa tindakake langkah iki. Kita Kita terus ngeculake intine wingi lan Apple terus karo konferensi kanggo pangembang ing minggu iki, mula yen ana warta utawa pangowahan, kita bakal nerbitake ing Aku ing Mac.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.