Dropbox bakal dianyari supaya kompatibel karo Apple Silicon ing 2022

Dropbox beta kanggo macOS katon kaya iCloud

UPDATE: Perusahaan wis dikonfirmasi sing wis nggarap nganyari aplikasi supaya kompatibel karo Apple Silicon, nganyari sing bakal teka ing 2022.

Wis luwih saka setahun wiwit Apple Silicons tekan pasar. Wiwit iku akeh wis pangembang sing wis nggawe kabisat menyang prosesor ARM anyar kanthi nyesuekake aplikasi kasebut supaya bisa digunakake kanthi asli tanpa kudu nggunakake emulator Rosetta 2.

Kanthi diluncurake prosesor ARM generasi kaping pindho Apple, prosesor sing bisa ditemokake ing MacBook Pros 14 lan 16-inci anyar, kita isih bisa nemokake carane sawetara pangembang tindakake. wegah kanggo nganyari aplikasi sing. Salah sijine yaiku Dropbox.

Kanggo sawetara ombone sampeyan bisa ngerti posisi perusahaan iki, wiwit aplikasi iki dianggo ing latar mburi lan sampeyan ora duwe masalah nggunakake Rosetta 2 kanggo mbukak ing komputer karo Apple Silicon.

Nganyari aplikasi ora mung bakal nambah kinerja, nanging uga konsumsi baterei bakal apik, utamane nalika nggarap file gedhe, miturut sawetara pangguna sing ora mandheg takon ing forum Dopbox babagan aplikasi kanggo Apple Silicon.

Ing iki benang Saka forum Dropbox, kita bisa ndeleng rasa ora nyenengake para pelanggan lan tanggapan saka platform kasebut, platform sing saiki ora ana gandhengane. ora cukup kapentingan saka pangguna kanggo mlebu proses adaptasi aplikasi kasebut menyang prosesor ARM Apple.

Sasi kepungkur, Dropbox nyatakake yen aplikasi kasebut bakal terus bisa digunakake kanthi apik amarga Rosetta 2. Nanging akeh wong sing nyatakake yen nggunakake Dropbox kanthi cara iki ing Mac nduweni impact ngrugekake ing kinerja lan urip baterei.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)