Dropbox miwiti nguji aplikasi sing kompatibel karo Apple Silicon

Beta anyar Dropbox nggawe luwih mirip iCloud

Salah sawijining aplikasi sing paling apik kanggo nyimpen lan nuduhake data ing méga, pungkasane miwiti tes karo Apple Silicon. Kanthi cara iki, sanajan butuh wektu, ora pengin dadi salah sawijining aplikasi non-native karo chip Apple anyar sing yen kabeh mlaku, ing 2022 ora bakal ana maneh. Intel nang Apple Macs.  Nguji versi asli aplikasi Mac sampeyan wis diwiwiti.

Sawise kritik saka pelanggan lan pangguna Dropbox, tes versi asli aplikasi kanggo Mac lan kanthi dhukungan kanggo Apple Silicon pungkasane diwiwiti. Ing wulan Oktober, tanggapan resmi kanggo komentar ing forum Dropbox nyaranake manawa Dropbox ora duwe rencana kanggo nambah dhukungan Apple Silicon menyang aplikasi Mac. Iki bakal terus ngandelake teknologi Rosetta 2 kanggo nerjemahake aplikasi berbasis Intel ing Mac sing luwih anyar. Pungkasan, CEO perusahaan kasebut ujar manawa Dropbox bakal nggunakake dhukungan asli saka chip Apple anyar, ing paruh pertama 2022. Iku misale jek sing deadline lagi ketemu. Njupuk menyang akun sing separo pisanan dadi nganti Juni.

Tegese yen samubarang dadi apik, Rosetta 2 bakal mandheg yen ing Mac sing luwih anyar, aplikasi sok-sok mlaku luwih alon, mula ora nggunakake asil kinerja lan efisiensi daya Apple Silicon. Yaiku, kaya duwe Formula 1 lan nyopir dhewe tinimbang profesional. Yen ditambahake, iku rahasia mbukak manawa Dropbox dudu aplikasi sing paling ditahan ing pasar. Dikritik amarga mbutuhake akeh memori lan "mangan" baterei.

Dropbox wis ngonfirmasi yen wis miwiti nguji aplikasi asli kanthi sakumpulan cilik basis pangguna Mac lan rencana kanggo nawakake kabeh pangguna sing mbukak versi beta app sampeyan ing pungkasan Januari.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)