Apa EarPods sampeyan gagal karo gerakan kasebut? Kita menehi telung solusi

Aksesoris kanggo EarPods

Minangka penyayang musik sing apik, aku wis nate riset babagan kualitas swara saka -kanggo banjur anyar- Anting-anting sing wis revolusi definisi bass. Kemampuan iPhone kanggo ngirim a swara kualitas dhuwur Liwat output minijack sing gampang, aku mesthi ngrasakake tenan, nanging analisis lan pendapat kasebut maca babagan EarPods dheweke bisa uga rada gedhe. Nganti aku duwe kesempatan kanggo nyoba.

Kula, bek rock kuwat Swara kontemporer lan bunder saka garis bass sing apik, aku kepengin ngerti bledosan bass sing wis dakwaca akeh banget. Aku metu menyang dalan Aku masang EarPods anyar, Aku nggolek dhaptar lagu iTunes kanggo trek elektronik sing paling apik sing bisa dak rungokake nganti pungkasan, tambah volume, lan sungkapke pangertene: mung spektakuler.

Nanging ora kabeh bakal sampurna. Nalika mlaku nyedhot tes EQ lan seneng banget ambane bass lan sampurna keseimbangan antara agêng lan dhuwure, Aku mriksa yen helm dheweke ora pas lan banjur padha budhal kanthi gerakan kabel. Iki minangka bumper nyata wiwit Aku ora bisa entuk isolasi kebak swara njaba lan, malah luwih elek, yen aku ora meksa mlebu, swarane ilang lan bass iki kabur.

Kanggo pangembangan EarPods, Apple nyoba luwih saka 100 jinis model ing luwih saka 600 panguji ngalami macem-macem tes fisik nalika nganggo helm, supaya para insinyur bisa nggawe desain efektif kanggo paling. Nanging, saben wong beda-beda lan, kaya sing sampeyan kiraake, uga bisa uga kupinge.

Sawise nyoba kualitas EarPods, monitor uga ora ana Ing kuping de Shure sing dakenggo ing pertunjukan langsung kayane cukup jero. Ditemtokake kanggo golek solusi, aku surfing internet kanggo golek sing akeh pangguna sing duwe masalah sing padha: EarPods ora pas karo kupinge akeh wong, mula, akhire tiba tiba. Mung nggawe riset maneh, aku kudu telung aksesoris sing regane larang banget bisa ngatasi masalah iki.

Sprng: solusi sing efisien kanggo njaga EarPods ing panggonane

Aksesoris Sprng kanggo EarPods

Aksesoris iki dakkira sing paling gampang lan, tanpa mikir kaping pindho, aku pesen ing situs web sing padha Sprng Sajrone seminggu pesen, aku wis entuk ing omah.

Punika a lembaran karet alus lan fleksibel ing kemasan minimalis, elegan lan fungsional banget. Instalasi gampang banget, sampeyan mung kudu pas karo dhasar saben handset ing saluran karet lan nyetel dawa sing luwih kepenak kanggo kita.

Foil rampung ing bentuk klip sing tetep dipasang ing balung rawan. Aku ora ngerteni rasa ora nyaman lan, sanajan ora ndandani jabatan kasebut kanthi sampurna, helm tetep tetep ora ana, nanging uga tugas kasebut.

Earhoox: pilihan sing luwih sober lan diatur

Aksesoris Earhoox kanggo EarPods

ing kupinge ditampilake ing rong model sing beda sing bisa dicocogake karo a akeh helm ing macem-macem warna sing bisa dipilih. Merek njamin fiksasi sing ketat lan permanen jinis kegiatan apa wae, lan piranti uga gampang dipasang: a sarung karet sing nyedhiyakake helm lan mbenerake ing kuping kanthi cara extension cilik sing isih ana ing tulang rawan.

Earbudy: lampiran njaba kanggo EarPods

Aksesoris Earbudy kanggo EarPods

ing Earbudi saiki format sing wis dingerteni mbukak helm lan olahraga liyane: a pancing karet sing diselehake ing sacedhake tulang rawan njaba lan sing bakal njaga EarPod ing njero kuping ing posisi sing bener. Uga kasedhiya ing macem-macem warna lan karo a band sing luwes kanggo njamin kenyamanan maksimal.

Lan sampeyan, apa sampeyan duwe masalah babagan lampiran EarPods? Yen sampeyan ngerti aksesoris iki utawa duwe kesempatan kanggo nyoba, tinggalake pengalaman sampeyan ing komentar.

Yen sampeyan pengin ndeleng opsi liyane supaya ora ngeculake AirPods, ing link iki sampeyan bakal nemokake kabeh solusi sing bisa entuk dhuwit sithik banget.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Cumi ngandika

    Artikel sing apik lan migunani.

  2.   Laura varo ngandika

    Apik, matur nuwun kanggo masukan!

  3.   Artier ngandika

    Apa sampeyan wis nyoba nyelehake sisih tengen ing sisih kiwa lan uga kosok balene? Katon konyol lan sing ora apik yaiku sampeyan ora ngrungokake lagu amarga komposer wis ngrancang, yaiku, panorama dibalik nanging bisa urip kanthi sampurna. Kanthi cara iki, dheweke bakal miring rada maju nanging mung siji-sijine cara kanggo njaga supaya ora ana ing aksesoris, dipasang kanthi sampurna.

    Saben kuping iku jagad ... 🙂