Edisi Terbatas Beats Studio3 Wireless kanthi kolaborasi karo Psychworld

Psychworld lan rapper Don Toliver kolaborasi nggawe edisi winates Beats

Psychworld lan rapper Don Toliver wis gabung kanggo nggawe edisi winates anyar saka Beats Studio3 Wireless. Headphone saka merek Amerika sing terus menehi akeh dolanan sanajan wis ngluncurake AirPods Max. Iki dudu kaping pisanan, lan mesthine dudu terakhir sing ndeleng edhisi khusus saka jinis iki. The Beats minangka headphone sing menehi pilihan lan edhisi iki khas banget kanggo para pencipta.

Rapper Don Toliver lan Psychworld gabung nggabungake headphone anyar. Ing wektu iki, wong sing bejo dadi model Beats Studio3 Wireless sing bakal kasedhiya warna ijo neon, kanthi jinis desain kamuflase. Sampeyan wis ngerti manawa kita ngomong babagan headphone mewah. Beats Studio 3 Wireless minangka headphone nganggo chip AirPods W1, port micro USB lan pembatalan swara aktif. Banget ing level akeh wong ing pasar, malah AirPods Max.

Beda karo warna Studio3 tradisional, kolaborasi iki nyedhiyakake palet warna ijo neon liwat siluet headphone Beats Studio3 Wireless, njupuk kauntungan saka cetak digi-camo lan logo Psychworld ing headband. Pencipta Psychworld ujar:

Proyek karo Beats iki wis suwe, lan kita seneng bisa mbabarake kabeh wong. Kita lagi inspirasi banget karo musik, dadi apik tenan yen bisa bermitra karo Beats uga salah sawijining artis favorit sing pancen nggambarake apa sing diarani Psychworld.

Edisi winates iki diumumake ing saluran Beats YouTube. Miturut perusahaan, headset iki bakal dirilis tanggal 22 April lan bakal kasedhiya ing Situs Psychworld. Loro isih diluncurake kanthi resmi, dadi yen sampeyan tuku headphone, ora luwih becik ngenteni 48 jam maneh, yen ngono.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.