Ekspansi karo panel Nanoleaf Wujud Heksagon

Nanoleaf Wujud Kothak Hexagon

Mesthi sampeyan akeh sing nganyari babagan masalah cahya lan dekorasi. Intine yaiku Nanoleaf minangka salah sawijining perusahaan pertama sing ngluncurake panel iki kompatibel karo Apple HomeKit supaya pangguna bisa nghias ruangan ing omah.

Ing pangertene iki, amarga duwe opsi ekspansi sing luwih akeh lan kualitas bahan sing ditawakake Nanoleaf, kita ora bisa ujar manawa kita bakal ngadhepi panel bermutu kanthi rega sing cukup kanggo pesawat lan kemungkinan sing ditawakake. Mesthi wae kita bakal nemokake panel sing padha ing pasar, sanajan sejatine ora ngidini panggunaan kanthi nutul panel kasebut dhewe utawa ora duwe fungsi cahya sing 'digandhengake' kanthi otomatis karo swara kanggo nawakake cahya cerdas.

Artikel sing gegandhengan:
Nanoleaf Wangun Mini Tragag, Lampu Cerdas Kompatibel HomeKit

Sawise nyoba segitiga Nanoleaf sing cilik nanging apik, kita wis ngluncurake Bentuk liyane lan ing kasus iki kita bakal ndeleng kit ekspansi sing ditawakake ing situs web, Nanoleaf Wujud Heksagon, paket ekspansi. Ing paket ekspansi iki, kita nemokake telung panel gedhe dibandhingake segitiga cilik sing ana, nanging ora ana gandhengane.

Goleki telung panel heksagonal Nanoleaf ing kene

Sewu cara lan kemungkinan cahya

Nanoleaf Cahya Wujud Heksagon

Sing ditawakake panel Nanoleaf iki minangka macem-macem kemungkinan dekorasi ing endi wae. Kita bisa nggunakake cithakan sing ditawakake saka aplikasi Nanoleaf utawa supaya bayangane bisa digawe cepet tokoh sing bakal urip ing tembok, langit-langit utawa ing endi wae.

Penting, yen diwenehi tandha ilmu listrik ora dibutuhake utawa liya-liyane kanggo nginstal lampu kasebut, luwih akeh maneh kanggo dock paket ekspansi perusahaan iki. Pancen gampang banget amarga klip sing digawa saben panel lan perusahaan kasebut kalebu ing saben paket ekspansi utawa ing panel kit wiwitan.

Kita uga duwe pilihan kanggo nambah warna kabeh jinis lan kanthi bagean ing panel. Saka aplikasi perusahaan sampeyan bisa ngetrapake warna miturut sektor, gunakake sing standar utawa gawe dhewe. Pilihan sing apik kanggo padhang wae kamar kanthi cara sing beda tenan. 

Rincian kualitas lan gampang dilampirake

Nanoleaf Wujud Panel Hexagons

Nalika sijine kit Nanoleaf sing pertama, sampeyan bakal ngerti yen stiker sing bisa nambah panel ing permukaan bakal ngidini sampeyan nyopot tanpa nglacak. Iki bisa uga katon kaya masalah nalika nyekel panel ing sawetara permukaan nanging ing kasus iki, kita ora duwe masalah babagan iki.

Kualitas panel ing kit bebarengan karo sing ana ing kothak ekspansi apik banget. Sampeyan bisa yakin manawa komponen internal kasebut berkualitas lan ora bakal nyebabake kegagalan utawa sirkuit cendhak sing bisa nyebabake masalah.

Kanggo kopling karo panel liyane, cukup misahake sawetara sing wis dipasang ing tembok banjur pasang panel anyar. Kanggo nyopot panel, bisa uga rampung kanthi ninggalake potongan mburi sing wis diinstal banjur pasang panel ekspansi.

Nalika iki saben pangguna bisa milih utawa malah pindhah panel kanthi nyopot kanthi tliti ing kasus kasebut ana ing tembok sing dicet. Yen tembok iki atos, bakal luwih gampang nyopot panel kasebut lan nambah ekspansi, nanging kita uga duwe kemungkinan luwih akeh supaya bisa tiba dhewe.

Telung panel Nanoleaf heksagonal kanggo ekspansi lampu sampeyan

Daya cahya lan macem-macem pilihan

Pandhuan Nanoleaf Wujud Heksagon

Secara logis kita ora ngadhepi panel sing kurang kuat bakal gumantung saka jumlah sing bakal entuk pencerahan sejatine. Ing kasus iki, kita gunakake minangka dekorasi minangka cahya ora langsung tinimbang lampu dhewe. Ing kasus apa wae, heksagon iki duwe kekuwatan luwih akeh lan luwih gedhe amarga ukurane luwih gedhe dibandhingake karo segitiga mini sing sadurunge wis diinstal.

Tanpa mangu-mangu minangka cahya ora langsung, iku apik banget, kanggo nggawe lingkungan amarga aplikasi gratis sing ditawakake saka Nanoleaf. Ing Situs web Nanoleaf Sampeyan bakal mbayar kabeh katalog produk sing kasedhiya ing mode cahya sing saiki disenengi saiki. Panel perusahaan iki kualitas apik banget, regane regane miturut kualitase lan sing paling apik yaiku kompatibel karo HomeKit lan sampeyan bisa otomatis miturut kekarepan sampeyan.

Mratelakake panemume Editor

Nanoleaf Wujud Ekspansi Heksagon
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
70,55
  • 100%

  • Nanoleaf Wujud Ekspansi Heksagon
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Lampu
    Penerbit: 95%
  • Rampung
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Pros

  • Kualitas bahan
  • Priksa kanggo nginstal lan ngatur
  • Akeh panel sing bisa ditambahake
  • Akeh kombinasi bisa
  • Kualitas rega sing diatur

Contra

  • Kita kurang panel telu

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.