Film Will Smith "Emansipasi" kanggo Apple TV + golek setelan anyar

Emansipasi

Juli kepungkur, kita nerbitake crita sing ana gandhengane karo konten anyar sing ana ing Apple TV + karo aktor kondhang. Kita ngomong babagan film kasebut Emansipasi, dibintangi Will Smith, disutradarai dening Antoine Fuqua lan sing syuting dijadwalake diwiwiti ing Georgia wulan Juni.

Nanging, kalorone Will Smith lan direktur, Antoine Fuqua, wis ganti pikirane amarga Ukum undhang-undhang mbatesi Georgia anyar. Sadurunge, Tim Cook wis ucapake nglawan undang-undang anyar negara kasebut matesi akses kanggo milih.

Kaya sing bisa diwaca ing The Hollywood Reporter, filme Emansipasi yaiku produksi utama pisanan sing godhong  negara amarga ukum anyar iki. Ing pratelan sing dikirim Will Smith lan Antoine Fuqua menyang media, kita bisa maca:

Saiki, negara iki rekonsiliasi karo sejarah lan nyoba ngilangi rasis institusi kanggo entuk keadilan ras sing sejati.

Kita ora bisa, kanthi nurani, menehi dhukungan finansial marang pamrentah sing ngetrapake undang-undang pamilihan regresif sing dirancang kanggo matesi akses para pamilih.

Ukum undhang-undhang anyar Georgia ngelingake bar pamilih sing dilewatake ing pungkasan rekonstruksi kanggo nyegah akeh wong Amerika milih.

Nanging, kita kepeksa pindah maneh produksi film saka Georgia menyang negara liyane.

Emansipasi bakal dadi bintang Will Smith ing peran a budak pelarian "Ing perjalanan sing angel banget ing Lor, dheweke gabung karo tentara Union." Ditulis dening William N. Collage, film kasebut adhedhasar crita sejatine.

Apple tuku hak film kasebut udakara $ 100 yuta. Ngelingi manawa produksi dijadwalake wulan Juni, film kasebut bakal nate nundha tanggal rilis ing bioskop lan ing Apple TV +.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.