Entuk 11 aplikasi kanthi rega sing apik kanthi All-Star Mac Bundle 2016

Mac Bundle-Kabeh Star 2016-0

Kita wis duwe tawaran liyane kanthi paket aplikasi sing kadang-kadang nggawa sampeyan yen menarik kanggo kita, amarga sawetara penawaran pancen bisa digunakake, mula sing tuku bisa cukup kanggo njupuk bundel kasebut. Khusus dina iki, diarani "All-Star Bundle 2016" sing diarani StackSocial kanthi diskon 90% yen nambah rega kanthi kapisah kanggo saben aplikasi kasebut.

Dhaptar aplikasi iki diwiwiti karo BusyCal 2, aplikasi tanggalan sing wis dianugerahi ing macem-macem kesempatan lan duwe saringan cerdas lan konektivitas kanggo layanan tanggalan lan aplikasi liyane umume, cukup migunani lan bisa uga paling menarik saka kabeh paket gumantung karo kabutuhan kita (ngomong kanthi kapasitas pribadi ). Diikuti karo aplikasi pangaturan file DEVONthink pribadi sing bisa nglacak apa sing ditindakake saben dinane lan ngilangi kegiatan sing nggawe kita kelangan wektu produktif kanthi ngawasi sinkronisasi.

Mac Bundle-Kabeh Star 2016-1

Saliyane, kita duwe editor teks LightPaper yen sing dikarepake yaiku nulis kaca lan kaca tanpa mandheg tanpa gangguan sing ora dikarepake. 

CrossOver 15 uga kalebu kanggo main game Windows lan mbukak aplikasi Windows ing Mac, Yummy FTP Pro sing ora liya alat transfer file jaringan sing bisa ngatasi Protokol SFTP lan FTPS. Terus karo aplikasi sing kalebu sing ditemokake NTFS kanggo Mac 14 sing bisa digunakake kanggo ngatasi partisi NTFS lan QuickRes ngidini sampeyan ngowahi resolusi Mac kanthi cepet.

Pungkasan, "Temokake File Apa wae" kanggo nemokake file ing sistem lan Downie 2, sing minangka aplikasi khusus kanggo ndownload video.

Rega asline $ 263 kanggo kabeh paket, nanging ing 6 dina, yen tawaran rampung, sampeyan bisa tuku paket kasebut kanthi rega $ 24,99 liwat link iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)