Entuk 6 wulan Apple Music kanggo tuku AirPods utawa Beats

Apple Music Lossless

Sanajan ing acara kasebut dina Selasa kepungkur, Apple ora nampilake utawa malah nyebutake AirPod anyar, ora ateges dheweke ora ngenggoni papan khusus kanggo Apple. Dadi, saiki perusahaan nawakake langganan gratis 6 wulan kanggo Apple Music. Saiki, kanggo tuku headphone saka merek apel utawa model Beats.

Apple mung ngluncurake penawaran anyar sing nawakake pelanggan AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, lan pilih produk Beats, langganan enem wulan gratis kanggo Apple Music.

Wawaran kasebut yaiku mung valid kanggo pelanggan ‌Apple Music‌ anyar lan kasedhiya minangka bagean saka paket anyar kanggo baris ‌AirPods‌ lan Beats. Kanthi tuku XNUMXstAirPods‌ generasi kaping pisanan utawa kaping XNUMX, ‌AirPods Pro‌, ‌AirPods Max‌, Beats Studio Buds, Powerbeats, Powerbeats Pro utawa Beats Solo Pro, pelanggan ‌Apple Music‌ anyar bakal ndeleng pesen ing aplikasi ‌Apple Music‌ kanthi nem wulan gratis.

Kanggo pelanggan sing tuku ‌AirPods‌ utawa produk Beats wiwit dina iki, Dheweke bakal duwe 90 dina wiwit nggandhengake tuku anyar karo piranti kanggo nampa tawaran kasebut.. Pangguna saiki ‌AirPods‌ utawa produk Beats sing ora dadi pelanggan ‌Apple Music‌ duwe 90 dina wiwit nganyari versi iOS lan iPadOS paling anyar kanggo ngijolake tawaran kasebut.

Apple negesake manawa pelanggan kudu duwe iOS paling anyar lan iPadOS kanggo ndeleng tawaran kasebut, sing wis sampeyan ngerteni sawetara dina kepungkur minangka versi anyar nomer 15 iOS lan iPadOS 15.

Yen sampeyan pengin entuk headphone Apple, apa wektu sing luwih apik tinimbang saiki tinimbang perusahaan Amerika menehi langganan 6 wulan, nyelehake ing driji luwih saka 75 yuta lagu y swara spasial sampeyan sing anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.