Mythic Quest: episode bonus Raven's Banquet sadurunge premier musim XNUMX

Nggoleki Mitos

Kita bakal bisa ndeleng cara mbukak mangsa kaloro saka seri Apple TV asli + Mythic Quest: Raven's Banquet lan Apple kaget banget bab ekstra sing bakal ditayangke sadurunge perdana iki. Seri kasebut, sing dikepungake dening masarakat, pengin matur nuwun marang kabeh penggemar amarga resepsionis apik kanggo produksi.

Apple TV + lagi nyiapake episode tambahan Mythic Quest. Babagan «Everlight» perdana tanggal 16 April ing platform streaming, sawise episode khusus seri sing disiarake setahun kepungkur, kanthi judhul Karantina. Episode iki bakal nuduhake tim Mythic Quest sing bali kerja sawise pandemi virus corona ing pesta Everlight tahunan. McElhenney nyatakake babagan iki:

Everlight minangka episode khusus sing ngatasi kesulitan praktis lan emosional supaya bisa normal maneh. Dheweke kebak pangarep-arep, kabungahan, lan optimisme kanggo masa depan sing cerah. Sadurunge musim kapindho sing bakal teka, kita rumangsa minangka cara sing paling sampurna (lan wektu paling pas) kanggo ngundang pamirsa bali menyang jagad Mythic Quest.

Musim kapindho bakal dirilis tanggal 7 Mei lan kita wis nyritakake babagan iki. Musim sing kebak petualangan anyar dening para protagonis seri Apple TV + asli iki, kaya sing wis diandharake sadurunge, wis nampa panampa sing apik banget. Ora kurang, kanggo ndeleng petualangan lan kesalahane para protagonis. Sawise karantina dilalekake karo pandemi iki, meh kabeh wong saiki wis jabatan maneh, nyoba ngupayakake sukses ing Raven's Banquet kanthi ngluncurake ekspansi epik anyar.

Musim bakal kira-kira topik sabanjure saka protagonis kita. Ian (Rob McElhenney) lan direktur co-kreatif sing nembe promosi Poppy (Charlotte Nicdao) perang kanthi arahan game. Kangge, CW (F. Murray Abraham) ngrampungake sawetara masalah sing durung bisa dirampungake saka jaman biyen. Penguji (Ashly Burch lan Imani Hakim) bakal nyoba ngerti apa watese romantisme kantor, lan David (David Hornby) ora beruntung karo wanita maneh, wektu iki karo Jo (Jessie Ennis) ninggalake dheweke kanggo mbantu. Brad (Danny Pudi).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.