Episode Karaoke Carpool karo Linkin Park kanggo kabeh wong lan gratis

Carpool Karaoke bakal siaran kaping pisanan kanthi "urip cekak" a episode pancen gratis kanggo kabeh pangguna, manawa wis nandhang kontrak Apple Music utawa ora lan iki kaping pisanan episode saka seri iki bakal disiarake saka Facebook menyang saindenging jagad.

Episode kasebut ora liya yaiku sing direkam pirang-pirang minggu sadurunge vokalis grup kasebut tilar donya, ya, kita lagi ngomong babagan Linkin Park. Dheweke tilar donya tanggal 20 Juli, mung seminggu sawise syuting episode Carpool Karaoke karo aktor Ken Jong.

Ing kasus iki, keputusan kanggo nyiarake utawa ora episode sing direkam karo klompok kondhang kasebut ditrapake menyang sedulure penyanyi kasebut lan dheweke negesake manawa bakal dadi penghormatan sing apik kanggo nyebarake, mula dheweke menehi ok kanggo perusahaan Cupertino kanggo siaran kasebut . Saiki, nalika Apple lan ndeleng acara kasebut ngumumake supaya menehi penghormatan kanggo penyanyi kasebut lan klompok liyane episode bakal mbukak kanggo kabeh sing pengin ndeleng.

Tanpa diraguhi, iki pertama kaline kedadeyan kaya ngono ing program iki lan kanggo nindakake prilaku sing apik, kita bisa ndeleng program kasebut sabanjure 12 Oktober kanthi ngakses langsung saka iki link langsung menyang kaca facebook. Temenan uga bisa dideleng saka Apple Music, tegese kabeh sing pengin ndeleng episode iki bisa nindakake tanpa masalah. Saliyane, band Linkin Park, ngumumake realisasi konser ing California tanggal 27 Oktober kanggo menehi pajeg kanthi cara iki kanggo penyanyi grup kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.